top of page
  • hej388

ÄNTLIGEN!

Det känns lite som om resten av världen har pausats upp runt omkring den senaste veckan, för att all min fokus har lagts på företagets nylansering av ekologisk hudvård denna helg. En typisk del i den kreativa processen, hjärnan stänger av allt annat för att kunna ge allt fokus till aktuellt projekt, jag älskar det! Vi har producerat produkter, varit på tryckeriet och provtryckt etiketter i timmar och åter timmar (vi väljer ett mindre och lokalt tryckeri med stort hjärta för att det känns så rätt i vårt koncept),  jobbat med hemsidan, preppat och fixat alla detaljer. Det tar tid och det är så enormt roligt och givande!

Sedan vill man ju såklart släppa hundra produkter samtidigt, men vi har försökt att välja ut våra absoluta favoriter och storsäljare till att börja med. Att registrera hudvård i Sverige är både en dyr och lång process, så vi har valt ut våra guldklimpar till en start (och samtidigt sitter på några älsklingsprodukter till hösten). Lite av vårt koncept är dessutom att försöka göra kunden medveten om att man inte behöver tjugo olika typer av hudvårdsprodukter i sitt badrum för att ens hud ska må optimalt bra, ett par stycken produkter av riktigt fin och ekologisk kvalitet gör jobbet! Enklast är faktiskt bäst, då blir inte huden överarbetad och du sparar pengar, WIN WIN!

Vilka produkter har vi valt att släppa då? Vår underbara ansikts- och kroppsolja med bland annat jojoba och lavendel blev en självklar kandidat! Den använder jag dagligen som ansiktsrengöring, ansiktsolja, istället för bodylotion och numera som gravid håller den min mage silkeslen och fin medan den växer för fullt! Jag hade den hela förra graviditeten på mage, rumpa och lår utan att en enda bristning eller klåda uppkom, så den är ett dagligt måste! Därefter vår klassiska och härliga jojobaolja, världens bästa skönhetsprodukt som du även den använder på hela kroppen och som lämnar din hy silkeslen! Ett läppbalsam med doft av citrusfrukter som återfuktar på djupet. En härlig oljemix av ringblomsolja och jojoba -läkande och skön, perfekt som barn/bebisolja, duscholja och massageolja (för både liten som stor). Vår storfavorit ”giftfri och naturlig deoderantkräm” med doft av citrus, utan aluminium, kemikalier eller annan skit. Dessutom har vi släppt tre ljuvliga yogaoljor med namnen Relax, Uplift och Balance som du smörjer in dina handleder med vid yoga, savasana och meditation. Fyllda med eteriska oljor som med sina dofter gör dig lugn, balanserad och upplyft i sinnet. Perfekt för din egen och dina elevers yogapraktik! 🙂 Åh, jag är så nöjd och glad över vårt sortiment, förutom hudvården så släppte vi ytterligare en ny doft i gänget med miljövänliga doftljus – somrig doftpion.. Ja, ni hör ju… 😀 Ni hittar samtliga produkter på www.ManicOrganic.se (adlink). Uppger ni dessutom koden organicbymommy så får ni -10% rabatt på hela erat köp (gäller fram till midnatt ikväll).


Nu ska jag krypa ner bredvid mina killar, i veckan väntar en härligt fylld jobb-, familj- och födelsedagsvecka! Kram på er fina ni!

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page