top of page
  • hej388

ÄNTLIGEN SNÖ!

Det såg ut som Narnias vinterland utanför fönstret när vi vaknade igår. Och våra senaste dagar har haft väldigt blandad karaktär. Ena dagen har barnen och jag gått hela dagen i pyjamas, varma tröjor och raggsockor. Dragit på oss termokläder, lekt ute i snön och tagit vagnpromenader i den friska luften. Busat inne. Tänt upp huset med levande ljus och spelat musik. Lagat varm linsgryta på det vi hade i kylskåpet och bakat pitabröd.

Och andra dagen har barnen och jag varit över i produktionsstudion och hjälpt till med att packa eko-vänliga doftljus och ekologiska yogaprodukter. Listan med beställningar hos Manic Organic har varit skyhög så vi bestämde oss för att hoppa in och hjälpa till. Jonathan gick igång på att vara tomtenisse och hjälpa till i klappverkstan, så om ni har beställt av oss den senaste veckan och får något extra litet ljus så är det vår minsta medhjälpare som varit i farten och hjälpt till! 🙂 Det känns så roligt att barnen växer upp med företagandet så nära inpå, och samtidigt får uppleva hur viktigt det är att känna kärlek och lust till det man jobbar med. Det är viktigt och det försöker jag göra allt för att förmedla! I helgen träffade jag familjen på min pappas sida och då sa min yngsta lillebror att han sökt och fått praktikplats på ett företag han ser upp till. Och avslutade med ”jag har lyssnat på ditt råd att det är viktigt att göra det man själv verkligen vill och älskar”. Det gjorde mig så glad!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page