top of page
  • hej388

ÅRSRESUMÉ 2017

2017… vilket år! Antagligen det största i mitt liv hittills! Här nedanför kommer några vackra axplock från all härlighet som mina dagar fylldes med.

En personlig parentes: Sociala medier fylls gärna av allt det skimmrande och glittrande, som egentligen snarare är sällsynta ögonblick än det som fyller vår alldagliga vardag. Det är ju fint, men också rätt missvisande, för självklart har inte alla andras år bestått av enbart drömmiga solresor, stolta prestationer och glada, lydiga barn. Utan också utmaningar och motgångar. Därför vill jag (innan alla skimmrande och glittrande bilder) börja med att berätta om två av mina största utmaningar under året: Under våren kom jag till insikt med att jag sedan många år har lidit av panikångestattacker och sökte hjälp av samtalsterapi och homeopati. Idag är de tack och lov borta, tänk vad genuin bearbetning kan göra med själen. Även Simon och jag insåg att vi behövde utomstående hjälp för att komma närmare varandra i vår kommunikation, att vara småföräldrar OCH ett par är inte alltid en lätt ekvation, pjuh! Med en fantastisk fin parterapeut fick vi både möjlighet att lyssna och prata, samt kunskap och verktyg som idag har gjort oss mer sammansvettsade. Tänk att det ska anses så ”skämmigt” att gå i parterapi när det i själva verket antagligen skulle gynna vartenda par att förstå varandra (och sig själva i relationen) bättre. Timmarna där, ett ostört utrymme i vardagen att få vårda relationen, gjorde oss starkare som par och rejält nykär. Parterapi är ta mig tusan inte ett nederlag utan en lyx! Nu till all härlighet…

JANUARI I början av januari flög jag och Jonathan över till Florida för att överraska min efterlängtade familj. Älskar att få vara ”hemma” i Stuart och njuta av mina favoritamerikaner, den värmande solen och saltvattnet. Vi tog därifrån en sväng till Cancún, Mexiko, och njöt av ännu mer sol och strand. Här var jag gravid i sjunde veckan.


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

LOUISE STRÖMBERG

SELF LOVE & FEMALE EMPOWERMENT

bottom of page