top of page
  • hej388

ÅRSRESUMÉ 2017

2017… vilket år! Antagligen det största i mitt liv hittills! Här nedanför kommer några vackra axplock från all härlighet som mina dagar fylldes med.

En personlig parentes: Sociala medier fylls gärna av allt det skimmrande och glittrande, som egentligen snarare är sällsynta ögonblick än det som fyller vår alldagliga vardag. Det är ju fint, men också rätt missvisande, för självklart har inte alla andras år bestått av enbart drömmiga solresor, stolta prestationer och glada, lydiga barn. Utan också utmaningar och motgångar. Därför vill jag (innan alla skimmrande och glittrande bilder) börja med att berätta om två av mina största utmaningar under året: Under våren kom jag till insikt med att jag sedan många år har lidit av panikångestattacker och sökte hjälp av samtalsterapi och homeopati. Idag är de tack och lov borta, tänk vad genuin bearbetning kan göra med själen. Även Simon och jag insåg att vi behövde utomstående hjälp för att komma närmare varandra i vår kommunikation, att vara småföräldrar OCH ett par är inte alltid en lätt ekvation, pjuh! Med en fantastisk fin parterapeut fick vi både möjlighet att lyssna och prata, samt kunskap och verktyg som idag har gjort oss mer sammansvettsade. Tänk att det ska anses så ”skämmigt” att gå i parterapi när det i själva verket antagligen skulle gynna vartenda par att förstå varandra (och sig själva i relationen) bättre. Timmarna där, ett ostört utrymme i vardagen att få vårda relationen, gjorde oss starkare som par och rejält nykär. Parterapi är ta mig tusan inte ett nederlag utan en lyx! Nu till all härlighet…

JANUARI I början av januari flög jag och Jonathan över till Florida för att överraska min efterlängtade familj. Älskar att få vara ”hemma” i Stuart och njuta av mina favoritamerikaner, den värmande solen och saltvattnet. Vi tog därifrån en sväng till Cancún, Mexiko, och njöt av ännu mer sol och strand. Här var jag gravid i sjunde veckan.


FEBRUARI, MARS & APRIL Dessa månader fylldes med Jonathan (och han fyllde två!), yogaklasser, ett allt växande företag och mer fördjupning i mitt intresse för hälsa och mat. Och just ja, jag var med i repotage i magasinet Mama!


MAJ Bloggen tog fart med över 10 000 läsare i veckan och blev en allt större del av mitt liv. I slutet av maj fick jag dessutom äran att leda ett gäng helt makalöst fina tjejer på yogaretreat i Frankrike ihop med härliga Carol. Då gravid i sjätte månaden. Åh, bara jag tänker på all god mat, underbara samtal och fantastiska yogastunder ihop så blir jag glad i hela hjärtat. Ett hett tips är att boka in dig på Carols fina retreat, vilken investering i sig själv!

JUNI, JULI & AUGUSTI Jag fyllde 26 år i början av sommaren, och två veckor senare gick mitt första egna hälsoretreat av stapeln. En kittlande dröm som jag tre månader innan vågade sjösätta och presentera ( och lyckades sälja slut på mindre än 48 timmar). Åh, vilka kvinnor! Så kloka, varmhjärtade och fina! Och vilken helg, bara vid tanken på att det numera är en del att mitt jobb att få anordna hälsohelger känns overkligt.

I början av juli hyrde vi ihop med min svärfamilj ett hus på en ö i skärgården och njöt av tillvaron i en veckas tid. Lyxigt!

Och en hel del loppisbesök…

Mycket matfokus…

Och i takt med en hel del jobb i nya produktionsstudion (jösses vad mycket ekologisk hudvård, yogaprodukter och doftljus som blev till under dessa månader) så försökte vi njuta av vår tid med Jonathan i slutet av gravidteten.

SEPTEMBER, OKTOBER, NOVEMBER & DECEMBER Och så kom hon… Vår älskade Vivianna som nu är en så självklar del av vår familj. Att bli tvåbarnsmamma, wow! Och det är väl egentligen det som har präglat hela hösten och vintern – att njuta av, komma in i och orka med vårt nya, häftiga liv. Vi har hängt en hel del med vänner i veckorna och gärna i skogen med matsäcksväskan.

Och den sista bilden är från Jonathans Halloweenfest där vi bjöd kompisarna med mammor på en ruggigt god fikabuffé utan vitt socker, gluten eller mjölk. Jag svirade lite raskt om till hippie och just denna bild känns som den perfekta avrundningen, för den speglar mig så bra. Jag känner mig som henne just nu, den moderna hippiemamman som skippar den traditionella vägen och idealen av vad man anses göra här i livet, för att helt ge mig hän till att jaga drömmar. Back to basics, mer natur, mer känslor, mer hälsofokus, skön självkänsla och ”good enough-faktor”. Lite mindre allvar, en hel del tro på att livet är till för att fyllas med genuint levande. Ett stort beslut har tagits i slutet av året, jag har avslutat någonting stort för att våga anta mig något ännu mer kittlande. Det blir spännande! Jag hoppas av hela mitt hjärta att ditt år har varit fint, lärorikt och på sitt unika sätt givande. Tack för att just du följer mig och gott nytt år hjärtat! ♥

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page