top of page
  • hej388

ÖPPNINGSCERMONI I YOGASTUDION


De senaste dagarna har lunkat på i en underbar takt här borta på andra sidan klotet. Mitt mål att skapa rutiner för Jonathan verkar äntligen ha uppnåtts och han har nu sina indonesiska sov- och mattider. Vilket ger ett lugn för en mamma som snart ska vara borta tio timmar varje dag  i en månads tid och en glad liten kille som får lite igenkänningsfaktor i dagarna i detta främmande land. Varje dag har vi tränat på att vara borta från varandra en stund till någon timma och nu går det riktigt bra. De stojar och leker högt medan jag tar min cykel och cyklar iväg till mina hälsocaféer och frossar loss i produkter, tar en massage eller idag då jag svängde förbi den ekologiska matmarknaden. Igår hann vi med en heldag i färgstarka staden Ubud, Balis yogamekka och även kallad apstaden, där CI gick och strosa marknad och mumsade på ekologisk restaurang. Älskar verkligen Balis alla hälsa- och ekoställen!

Idag var det öppningsceremoni i yogastudion och jag fick chans att träffa alla mina härliga kursyogisar. Alla sexton platser var tagna av ett underbart gäng trevliga tjejer och en kille från Australien, USA, Philipinerna, Tyskland, Frankrike, Spanien och Schweitz. Vi fick kursmaterialet och deltog i en balinesisk ”blessing”, då Bali är en av världens mest spirituella öar så var det häftigt att få ta del av denna färgglada cermoni. Här nedanför ser ni den berömda yogastudion Power of Now Oasis som jag hittade för första gången för 2,5 år sedan och som jag imorgon påbörjar utbildningen av att bli yogafröken i. 🙂 Den är helt gjort av bambu, ligger mitt på stranden och är verkligen ett guldkorn! Det är med ett stort pirr i magen som jag nu ska gå och lägga mig, väskan är packad och klädena är framlagda. Ja ni hör ju, det låter ju som att jag imorgon har min första skoldag, vilket på sätt och vid stämmer.

Ha en underbart fin kväll! KramTur att middagsbordet står brevid en gigantisk sandlåda och plaskdamm 🙂


Resultatet av dagens ekomarknad: en grön söndagsboost med grönkål, broccoli, mango, banan och kokosvatten. ?

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ubud

Comments


bottom of page