top of page
  • hej388

ATT LUGNA SJÄLEN

God morgon Sverige, god natt Florida! Ännu en skön dag är över och vi njuter för fullt. Av den underbara värmen, solen och lugnet, även om vi har rätt mycket för oss ändå. Jag har försökt ta dessa två sista dagar till att dra ner tempot rejält efter en helg full av utflykter och festligheter. Allt har liksom gått i ett och jag har knappt hunnit höra av mig till någon därhemma mer en små uppdateringar med Simon, tiden finns liksom inte riktigt utan istället vill jag bara vara helt här. En vecka blev för kort, och när Jonathan idag frågade mig om vi kan stanna liiite längre så ville jag svara ja. Men denna gång får en vecka vara lagom, det blev en vacker sådan och jag försöker nu fylla på in i det sista med energi. Imorgon ska jag sätta mig en stund i den lummiga trädgården och skriva ner allt det som fyller mitt huvud. En veckas distans från vardagen gör så mycket för själen och nu vill jag bena upp alla tankar som har landat. Sedan väntar ännu mer pool, lek och smoothies. Precis som idag. Ha en fantastisk dag, själv ska jag krypa ner och sova!

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page