top of page
  • hej388

BÄSTA LOPPISFYNDEN NÅGONSIN

Som ni vet har jag gått ifrån att avsky tanken på att använda saker och kläder som någon annan tidigare redan använt – till att älska hela konceptet av återanvändning! I den tidigare delen av mitt liv jobbade jag på Peak Performance, MQ och Lexington och allt jag handlade (vilket var en heeeel del) var dyrt och med en strategiskt placerad märkeslogga. Numera älskar jag att fynda på loppis med vetskap om att förnya hem och garderob utan att slita på varken miljö eller plånbok, win win! Sommaren är den stora säsongen här i Norrköping för just det och varje lördag är det en stor loppis i utkanten av stan, men då jag inte har haft tid att åka iväg de senaste veckorna så har inköpen blivit få. Vilket gjorde det extra roligt då jag efter gårdagsmorgonens runda kom hem med flertalet stora påsar av riktigt fina fynd, ja jag skulle nog till och med vilja kalla det de bästa någonsin! Inte bara var det plagg i grym kvalitet, de var hur billiga som helst! Så för er som är nyfikna så ska ni få en liten överblick på vad jag hittade. 🙂 Förutom dessa saker så hittade jag korgar i naturmaterial till vårt produktlager och dokumentförvaring i metall till kontoret (helhetskonceptet är viktigt för oss) . Dessutom en ny glassmaskin från OBH Nordica (30 sek), en skjorta och tygkavaj som sålde slut i butiken innan jag hann köpa den (20 sek för dem tillsammans), härligt stickad kofta (även den till mig, 5 sek)  och en hel hög med böcker till Lilleman för 5 sek/styck.Badrock från PoP (20 sek), liten fleecetröja från Pop (8 sek), fleecetröja till Lilleman från Pop (20 sek), underställsbyxa i ull från Pop (10 sek) och dyraste köpet – overall från Pop till bebisen i helt nyskick (125 sek -vi köpte likadan i större storlek till J för 600 sek förra året)


Vaser (10 sek/st), skålar (5 sek/st) och tallrikarna (2 för 5 sek)

Regnställ från Didriksson i fint skick (25 sek)

Underställ i ull från Pop (10 sek för bägge delarna), Underställ i merinoull (10 sek för bägge delarna) och ett mjuka vintertossor till bebisen från PoP i nyskick (12 sek)

Kavatskor i mindre storlek med förhoppning om att bebisen ska kunna ha dem i framtiden (20 sek)

Då vi inte vet om det blir en tjej eller kille denna gång så tänkte vi passa på att införskaffa i alla fall ett par rosa nyanser 🙂 Kläder från Newbie (45 sek för allt) och ekologiska skinntofflor från Bobux (13 sek !  värda 380 sek)

Tröja från Newbie till Lilleman (7,5 sek !)

Har ni gjort några grymma loppisfynd nu under sommaren?

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page