top of page
  • hej388

Bröllopsfeber

Alltså, på riktigt. Det småbubblar bröllopspirr i hela kroppen. Vi har nu 1,5 månad kvar till den stora dagen och jag njuter av att det är så nära men ändå inte riktigt är dags än. Vill inte att det ska ta slut utan helst finnas där precis i närheten.

Just nu är jag rätt mätt på allt preppande och planerande med både retreat och bröllop, och jag ser fram emot att få åka iväg och landa på plats. Och just bröllopsplanerna får just nu läggas åt sidan för att ge plats åt retreatet. Det behöver fullt fina och därefter ska det bli skönt att få ge ensamt fokus till den stora dagen. Tänk att vi åker IMORGON, gah det är ju så galet!

Så vart är vi bröllopsplaneringen? Klänningen är klar, vill ju såklart visa er men vill ännu hellre hålla det lite hemligt tills det är dags. Inte minst då jag vet att min kära blivande make gärna kikar in här inne.

Som vigselring smälte en lokal guldsmed ner min förlovningsring av vitguld och gjorde en ny form samt satte i små diamanter. Jag behöver verkligen inte en till ring och känner mig så himla nöjd med min lilla pärla. Passade även på att samla ihop ett par ”gamla” guldsmycken som jag aldrig använder som jag bytte in i samma veva.

Även barnens och Simons kläder är klara, pjuh! Har försökt få till en röd tråd med lite färgkombinering. Och allt detta får Simon ta med sig när han kommer om 5 veckor.

Stranden är bokad och vigseln kommer ta plats utanför ”min” yogastudio (den i bambu som jag återkommer till när jag är på Bali samt spenderade 200 timmars utbildning i).

Nu återstår i princip bara val av mat, beställning av tårta och kombucha. Samt dekorationer, val av musik, blommor och småfix.

Och ja, ni som är världsbäst på att tipsa om härliga saker – har ni något tips på roliga bröllopsidéer (både till ceremonin/ middagen) eller någon rackarns fin sång att tipsa om? Kommentera här nedanför eller Maila mig på organicbymommy@gmail.com vetja!

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page