top of page
  • hej388

DE FÖRSTA YOGAKLASSERNA

Jag ska erkänna att det är som en liten hälsodrog, att få instruera i något som man själv tycker så mycket om och få se andra uppleva det. Nu är de första yogaklasserna igång och det känns så härligt. Dels för att vi har lyckats få till hela konceptet utefter vårt tänk med helhetshälsa (allt är ekologiskt -mattor, bälten, block, bolster till yogaspray) och för att de elever jag får äran att undervisa är en skara underbara själar som sprider så mycket energi omkring sig. Att det dessutom blev Vårt Alternativ som jag får undervisa yoga på känns så givet, det var där min hälsoresa började för snart tre år sedan och det är där jag nu får vara en del av att guida andra till ett välbefinnande. Det är stort.

Bor du också i Norrköping och är nyfiken på yoga? Vill du bygga en stark kropp och minska inre stress samtidigt som du blir vigare, smidigare och lär känna din kropp? På måndagar kl 17:30-18:45 har vi kom-igång-klass där vi lär oss grundtekniker, andning och successivt utmanar oss själva. Första provgången är gratis och vi har fortfarande någon enstaka plats kvar, så kom och testa på måndag vetja! Vill du veta mer eller anmäla dig? Skicka mig ett mail till yoga@vartalternativ.se så kontaktar jag dig!1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page