top of page
  • hej388

EKO-SKÖNHET FRÅN NATURE’S BEAUTY & RABATTKOD

Här kommer ännu ett hett julklappstips för er som letar efter gåvor med en stor omtanke bakom. Tidigare i år fick jag upp ögonen för Nature’s Beauty, en grön skönhetsbutik på nätet som erbjuder ekologiska produkter. Inte nog med att deras produkter är naturliga, ekologiska och fantastiska – ägarna bakom har en så genuin känsla för kundservice och kunskap. Jag älskar att hitta personliga företag som har byggt upp sitt koncept baserat på eget intresse och önskan om att få erbjuda marknaden riktigt bra och pålitliga produkter – det är företag jag vill stötta! Att de dessutom försöker sträva efter en hållbar utveckling genom att välja så många märken som är etiska och fairtrade-tillverkade gör det hela ännu bättre!

För ett tag sedan fick jag chansen att prova deras 100% ekologiskt cerifierade ögonskuggepalett från Dr Hauschka, ekologiska arganolja och naturliga  mascara från Neve.  Jag älskar hur ögonskuggan har matta och jordnära färger som enkelt går att jobba in i en stilren och neautral look. Mascaran gav fransarna en grym förlängning utan att klumpa sig. Arganoljan som är ekologisk certifierad är som alltid en ljuvlig närig för huden, både som rengöring och återfuktning! Tre härliga julklappstips i från ett företag som är väl värt att handla ifrån!

Uppger ni koden ORGANICBYMOMMY får ni dessutom -15% rabatt på hela köpet fram till jul – hur grymt är inte det?! HAPPY GREEN SHOPPING!


Arganolja ekologisk kallpressad

I SAMARBETE MED HÄRLIGA NATURE’S BEAUTY

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page