top of page
  • hej388

EN DAG AV KÄRLEK


Igår vaknade jag med lite pirr i magen. Av två stora anledningar. Dels för att jag och min Simon firade fyra år som par. Fyra av de bästa åren i mitt liv! Och för att min barndomsvän Ellinor gifte sig och vi fick äran att dela den fina dagen tillsammans med dem. Det är alltid stort. En helmysig dag fylld med kärlek, god mat, vacker musik och ett makalöst fint brudpar. ♡

Jag nämnde tidigare i veckan på Instagram att jag helt har börjat tänka om när det kommer till hur jag konsumerar kläder nuförtiden. För ett år sedan jobbade jag på Peak Performance och Lexington och kunde spendera löjligt stora summor på kläder varje månad. Jag älskar fortfarande kläder men försöker tänka medvetet även här, köper gärna second hand, byter och lånar. Ett fantastiskt sätt att variera garderoben som dessutom är bra för både miljö och plånbok. Igår är ett perfekt exempel, inför bröllopet tänkte jag först köpa en ny klänning men bestämde mig för att låna en av min syster. Ka-ching!

Till bröllopspresent målade jag en tavla till brudparet med varma, glada färger.

Nu ska jag återgå till planerandet av vår härliga pepp-program #supersommar som börjar imorgon. Jag har hört av fler av er att det varit problem att lämna kommentarer på inlägget med målsättning, nu har jag försökt återgärda det så prova igen. Det är otroligt roligt att se hur många vi blir! 🙂

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page