top of page
  • hej388

EN HELT VANLIG MÅNDAG PÅ BALI

Vi har kommit in i den fas av semestern då man helt tappat räkning på vad det är för datum och veckodag. Samma sak med klockan, vi kikar på telefonen då och då för att få någorlunda koll på när J tar sina naps, likadant där. Ingen koll. Och det är såå skönt! Inser att man hemma i vardagen kanske har lite väl stort behov av att ständigt veta tidpunkten på dagen.

 Idag skippade jag yogan, har en mör träningsvärk efter gårdagens pass att kroppen behövde få vila (och en rejäääl massage!). Så istället sov jag ut och fick en fin väckning av en liten skruttunge som hoppade på min mage och en glad pappa som låg bredvid och hejade på… ♡ Ska erkänna att jag blivit lite bortskämd med att få umgås med dessa två dygnet runt i två veckors tid. Familjesemester är verkligen en fin investering, i varandra som familj och par, men även i sin personliga hälsa. Simon och jag pratar väldigt mycket med varandra i vardagen, om allt mellan himmel och jord. Ändå är det något visst med semester och den intensiva tid det ger tillsammans, det bjuder in till så många roliga samtalsämnen. Det är en av alla höjdpunkter med att resa ihop! Vi pratar en hel del om våra respektive företag, vad vi vill åstadkomma och vad vi drömmer om. Igår listade vi var för sig vad vi värderar här i livet och i vilken ordning. Ganska intressant att fundera på vad man egentligen anser viktigt och att få höra sin partners tankar. Älskar att höra Simons resonemang om saker och ting, det öppnar alltid upp så många nya tankebanor i mitt huvud.

Efter frukosten och bus så tog killarna en nap och jag en taxi till andra sidan stranden. Strosade en stund i några mysiga butiker och satte mig vid en underbar liten restaurang, beställde kokosnöt och smoothiebowl. Läste bok och brainstormade idéer inför kommande år med företaget, vi har flera spännande återförsäljare på gång som ska bli jätteroliga att få presentera!

Resterande del av dagen gick åt till att äta lunch ihop och bada i poolen. Till middag beställde vi upp roomservice till hotellrummet och åt, så skönt! (:

Nu ska jag krypa ner bredvid mina älsklingar, imorn vid 07 ska jag smita iväg på ännu ett underbart yogapass. Åker trettio minuter tidigare för att hinna ta en grönsakssmoothie och läsa en sväng, älskar atmosfären i studion vid havet. För att bryta av med en kontrast kan jag berätta att min kropp är i starkt behov av en grönsakssmoothie. Idag gick jag nämligen förbi hotellets bageri (tur att jag missat det förut…) och insåg att de hade happy cake hour mellan 16-20… Klockan var då 18 och allt var 50%… Det innebar att två stora cupcakes (choklad/kokos och vanilj/créme brule) och en stor bit lime cheesecake (sammanslagt 14kr…) fick följa med. Även om allt inte orkade ätas upp så ska det nu bli himla gott med en näringsbomb att starta morgondagen med efter dagens avslut. Balans 🙂

Puss!


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ubud

Comments


bottom of page