top of page
  • hej388

FÖLJ MED OSS PÅ HÄLSORETREAT PÅ MALLORCA!

Äntligen släpper vi platserna till vårt inspirerande hälsosretreat på… trumvirvel… gudomliga Mallorca! Med Medelhavet som närmaste granne (ett av våra stora krav, ingenting stärker själen så som havet) kommer jag och fantastiska Ulrika Borén (den omtyckta yogaläraren och föreläsaren bakom Studio Pausa) ihop med max 20 personer fylla våra kroppar med energi, sol, havsluft, god mat och hälsoinspiration under fyra dagar. Vårt mål är att erbjuda er ett andrum i vardagen, att få landa i er själva, få tillgång till viktiga verktyg för att just du ska lyckas bygga en hälsosam (och hållbar) livsstil och samtidigt stärka kropp och sinne med yoga, meditation och vandring!

VILL DU HELLRE ÅKA PÅ EKOLOGISK HÄLSOHELG I SVERIGE MED MIG? Under nästa vecka släpper vi en ekologisk hälsohelg i Östergötland för den som hellre önskar njuta på svensk mark! ♥ Vill du åka på både Mallorca-retreatet + ekologiska hälsohelgen i Sverige – hör av dig så får du 350 SEK rabatt!

Boende & mat Vi bor på det vackra hotellet Sentido Punta del Mar, beläget på klipporna över havet utanför den charmiga staden Santa Ponsa på Mallorca. Där äter vi även frukost och middag på hotellets restaurang (ingår i priset). Under egentiden kan du njuta i solen på terassen, ta ett dopp i några av de tre pooler eller havet, boka en behandling på hotellets spa, ta en promenad i den natursköna omgivningen eller ta bussen in till huvudstaden Palma (ca 20 minuters resväg).

Yoga & föreläsningar Vi yogar i stilarna mindful yinyoga och vinyasa, två starka kontraster som binder samman mjukhet och medveten närvaro med styrka och energiflöde. Givetvis anpassar vi våra klasser så att de passar alla, oavsett om du aldrig tidgare testat yoga eller är van i din praktik. Läs mer om föreläsningar och yogan längre ner.

När: Fredagen den 21 september – måndagen den 24 september Var: Mallorca (du flyger in till Palma) Pris: 6995 SEK (20 % betalas direkt och resterande 80% senast den 26:e mars)

Detta ingår: – Tre nätter och fyra dagar på det lyxiga hotellet Sentido Punta del Mar i Santa Ponsa (del i dubbelrum, 20 minuters bilväg från Palma) – Tre frukostar och tre middagar på hotellets restaurang – Fem yogaklasser á cirka 90 minuter (mindful yinyoga & vinyasa) – Föreläsning/workshop ”Pausa 2.0” -en inspirerande föreläsning om mindfulness med Ulrika Borén – Föreläsning ”Bygg en hållbar och hälsosam livsstil” med mig, Louise – Vandring i La Trapa (tre timmars utflykt med svensk guide) med meditation – Lyxig goodiebag till värde av minst 1000 SEK

I priset ingår inte: – Flyg : Du flyger till Palma, ca 3 h med direktflyg från Stockholm. Vi rekommenderar dig att flyga in så tidigt som möjligt på ankomstdagen för att få ut så mycket som möjligt av resan. Samt att flyga med Norwegian, SAS eller Ryanair och att boka så snart som möjligt efter att ha fått din plats bekräftad. Flyg kostar ca 2500 SEK t/r. ) – Transfer till/från hotellet (när vi fått era flygtider så försöker vi matcha ihop dig med dina meddeltagares flygtider så att ni kan mötas upp och dela taxi om ni önskar) – Luncher/övrig mat och dryck – Yogamatta

Foton på det här rummet

Schema: Fredag Incheckning sker frekvent under dagen beroende på när du landar Egentid 16:00 Välkomstcirkel och yoga Middag på hotellet

Lördag 07:00 Yoga Frukost på hotellet Egentid 14:00 Föreläsning med Ulrika – Mindfulness 17:00 Yoga Middag på hotellet

Söndag Frukost på hotellet 9:00 Vandring i bergen + meditation Vi stannar även och köper lunch (ingår ej i priset) Hälsoföreläsning med Louise – knep, tips och övningar i att bygga en hälsosam livsstil Yoga Middag på hotellet

Måndag 07:00 Yoga Frukost på hotellet Avslutningscirkel Utcheckning För att boka en plats: Då vårt retreat kommer vara sådär härligt personligt så har vi valt att begränsa platserna till max 20 personer, vilket innebär att det är först till kvarn! För intresseanmälan skickar du ett mail till mig på organicbymommy@gmail.com (klicka här för direktlänk) vartefter du får besked om det finns plats kvar och om ja, ihop med ett frågeformulär som du skickar in och betalar 20% av priset*. När betalningen är genomförd så är din plats bokad. Resterande 80% betalas senast den 25 mars 2018. *= Vid avbokning krävs läkarintyg för att få tillbaka 80% av kostnaden

Ulrika Borén driver det egna företaget EQ Partner där hon jobbar med föreläsningar, kurser och coachning inom området personlig utveckling. Hon är yogalärare och författare till boken PAUSA – en bok om återhämtning, som är Ulrikas andra bok. Hennes första bok Lysande stjärnor på en nattsvart himmel kom ut 2014 och är en mycket personligt skriven bok. Den handlar om hur hon mitt i all sorg, fann styrka, glädje och nya insikter när hon drabbades av en hjärntumör och epilepsi i vuxen ålder. Idag är hon friskskriven och är en flitigt anlitad föreläsare kring ämnen som stress, återhämtning och medveten närvaro.

Yinyoga: En avslappnande och meditativ yogaform där fokus ligger på att mjukstretcha kroppens bindväv. Vi stannar lite längre i varje position för att komma djupare in i kroppen och släppa på spänningar, stelhet och för att lugna och stilla vårt sinne.

Pausa 2.0 – en inspirationsföreläsning med Ulrika Borén Pauser för hjärnan är vad fysisk träning är för kroppen. Båda gör att du orkar mer och slipper bli sjuk av stress. Du får lång hållbarhet helt enkelt. Hur du tränar kroppen vet du nog, men hur tränar du hjärnan? På den här föreläsningen får du lära dig mer om den viktiga återhämtningen. Pauserna som gör dig mer fokuserad och effektiv. Du får med dig enkla tips och övningar som du kan börja med redan idag. Ulrika kommer prata om stress, medveten andning och om vad mindfulness är. Vad som händer i kroppen och i vår hjärna. Vi kommer att göra andningsövningar, för att lära oss stilla det som surrar i hjärnan och hitta avslappning i kroppen för att släppa på spänningar och stress. Kanske är du en multitaskare? Hur vore det om du istället blev en singeltaskare? Kommer du då fortfarande att hinna med alla dina ”måsten”? Ulrika tar upp hur vi, av egen kraft och på ett mer sunt sätt, kan lära oss att använda hjärnans energi mer effektivt. I slutänden handlar allt om välmående. Att vi ska må så bra som det bara är möjligt efter de förutsättningar vi har. Denna föreläsning innehåller nytt material, så att även du som sett Ulrika tidigare kan medverka och få nya kunskaper.

Vinyasa yoga: Under vår helg kommer jag att leda er i vinyasayoga – en stärkande och energigivande yogastil som stillar sinnet samtidigt som det bygger upp vår kropp i ett fysiskt flöde.

Föreläsning ”Bygg en hälsosam och hållbar livsstil” med mig Louise Under min föreläsning berättar jag om min resa från en stressande livsstil med tungt sockerberoende och övervikt till att bli ”näringsjägare” och yogalärare med stark självkänsla. Vi pratar om att hitta hem i sin kropp och lära sig tycka om den, på riktigt. Om hur hälsa inte handlar om kalori in och kalori ut – utan snarare hitta ett sunt och balanserat synsätt på alla viktiga delar: bra mat, rolig träning, självkänsla och egenvärde, energigivande omgivning och inspireration med mera. Jag kommer dela med mig av viktiga knep och tips, men också utmana dig som deltagare att själv börja reflektera över hur just din väg till hälsosam livsstil ser ut.

Vi ser så oerhört mycket fram emot denna givande resa! Hoppas vi ses! PS. Snacka bästa julklappen någonsin!

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page