top of page
  • hej388

FÖRSTA DAGARNA PÅ BALI

Killarna sover bredvid mig här i sängen, klockan är 09:15. Tänk att vi har tagit oss ända till Bali! Jag får nypa mig i armen ibland. Det är något magiskt med denna ö. Människorna, atmosfären, naturen, maten. Ännu mer magisk blev den med mina killar som sällskap. Flygresan gick helt fantastiskt bra.  Vår första rutt från Stockholm till Qatar på 6 H (den korta biten…) sov J mest hela tiden, det gjorde även jag och S. Vi fick platser vid en s.k vägg så benutrymmet var över en meter och flygvärdinnorna kom med en basinette, dvs en liten babysäng och monterade upp på väggen så att jag kunde lägga ner J. I Qatar som vi mellanlandade i åt vi medhavda mackor (jag hade med mig mina teff-frallor som jag tinade upp från frysen dagen innan -lika fluffiga och goda, sanslöst bra för att vara gf) och tittade på människor. Flygplatsen är enorm! Där gick vi på nästa plan 3,5 H senare till Bali (9h). En dreamliner som inte ens var fylld till 25% = många platser att välja på och måååånga flygvärdinnor som ville hålla/leka med J! Turen gick galant och Qatar Airways har blivit mitt nya favoritbolag att resa med. Vilken service! Vi är nu inne på vår tredje dag här och fokus ligger på att komma in i tiden med huvudet. Sju timmars skillnad framåt gör sitt och speciellt för vår lilla prins som gärna vill vakna vid tolv en vända på natten och röja runt någon timma. Så vi har tagit de första dagarna till att landa ordentligt, vilket är skönt. Vi tar siestas på rummet varvat med bad i poolen. Igår åt vi lunch på min och Alicias favoritrestaurang och på kvällen promenerade vi längst strandpromenaden och åt middag. Vi har haft himla tur som lyckats tajma J’s naps med våra måltider, vilket ger oss tid att sitta och prata och verkligen njuta av maten och varandras sällskap. Annars tar vi tur om att äta och underhålla en liten kille som gärna inte sitter still (lik både mamma och pappa säger de…).

Puss och kram från oss! ♡3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ubud

Comentários


bottom of page