top of page
  • hej388

FÖRSTA DAGEN PÅ BALI!


Efter ca 26 timmars resa från dörr till dörr kom vi igår äntligen fram till Bali! Vårt flyg tog allt som allt 17,5 h med en snabb mellanlandning i Qatar och Jonathan lyckades sova majoriteten av tiden. Och de timmar han var vaken hade jag laddat upp med nya böcker (nyhetens behag underhåller alltid) som jag köpte på loppis för en femma styck i helgen och ett gäng bilar från Simons barndomssamling. Även om detta blir vår fjärde långresa på under 12 månader och där alla tidigare har gått bra så försöker jag förbereda mig på att varje resa är unik. Att resa med barn är en utmaning och jag tror att man måste ställa in sig på en sak: att ”överleva” på ett så bekvämt sätt som möjligt. Lägga all fokus på att underhålla, ge uppmärksamhet till och enbart lyssna på sitt barns behov. Och låta allt ta sin tid och som det kommer. Som tur var har jag min kusin Caroline med som kunde ge en hjälpande hand när mina två inte räckte till. Precis som i mars när vi senast flög med Qatar Airways så är de fantastiska med barn och vi fick sitta längst fram.

Efter en natt med uppvak och Babblarna på två timmar så kunde vi idag sova till 8:30. Därefter gick vi till en av mina favoritrestauranger och åt frukost på stranden. Resten av dagen har gått åt till att lära känna området, jag har bott i Sanur på två tidigare semestrar men inte i denna del. Och då vi denna gång hyr ett litet hus så får man upptäcka staden på ett annat sätt. Vi har handlat mat, gått två promenader och packat upp våra väskor. På söndag börjar utbildning och fram tills dess ska vi försöka hitta en vardag. Hoppas ni har en fantastisk dag!

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ubud

Comments


bottom of page