top of page
  • hej388

Första retreatdagen

Ville bara kika in lite snabbt innan välbehövd läggdags och berätta att Bali retreatet äntligen är officiellt igång. Det känns både overkligt och häftigt om vartannat. Vi har yogat, frossat i hälsomat och fantastiska Jenny har haft en föreläsning om andning, meditation och pranayama. Sedan har det badats, solats, hängts och lärt kännas. Ljuvlig start. Och som ni säkert räknat ut kunde jag inte hålla mig borta från köket utan var såklart tvungen att göra smoothies och preppa avokadotoasts till frukosten. En vegansk dag som slutade med rawfood lasagne, quinoasallad och tacosallads i cosmoblad.

Både jag och Jenny har verkligen ett så starkt mission om att våra gäster ska fyllas med så mycket hälso- och livsinspiration och energi som möjligt. Under mina svenska helgretreats går en helg så fort men ändå hinner så mycket hända, att nu få möjlighet att spendera en hel vecka i detta sköna sällskap ska bli båda otroligt trevligt men även spännande. För mycket personlig utveckling hinner ske!

Nu – sängen!

Ps. Simon om du läser detta (vilket jag vet att du gör?): Du är så obeskrivligt bäst. Inte minst för att du stöttar mig och tror på mig i alla lägen. Oavsett hur galna idéerna jag har kan verka för omvärlden så backar du upp mig till fullo och tror på mig genom varje steg till mållinjen. Som det när jag berättade i somras att nu tänker jag bannemig förverkliga drömmen om att ha yogaretreat på Bali. Trots den lilla detaljen att vi har småbarn som då helt enkelt får följa med på resan. Du trodde på mig från första stund och nu står jag här ihop med fina Jenny. Har sålt slut varenda plats och får spendera denna härliga vecka ihop med dessa fantstiska människor! Du är bäst och jag längtar så efter att få gifta mig med dig om en månad.

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Комментарии


bottom of page