top of page
  • hej388

GOD MORGON FRÅN FLORIDA

God morgon från ett 28-gradigt Florida! Gårdagens ”lilla utflykt till hemlig destination” tog mig och Jonathan från Stockholm hem till Stuart, min lilla ”hometown” utanför West Palm Beach där vi överraskade min syrra. Alla familjemedlemmar och vänner har i flera månader jobbat på att ljuga ihop stories så att hon inte skulle jobba så mycket under denna period och dessutom varit fantastiska med att inte försäga sig. Så himla roligt när det lyckas!

Flygresan på drygt 10 timmar gick hur bra som helst, om än en hel del mer spring i benen än tidigare. Jag hade laddat upp mutkontot till max med två satser rawfoodbollar (kardemumma och en ny med jordnöt/choklad), smoothies från Alex & Phil, majskrokar, bananer och 10 avsnitt Paw Patrol! Jag har inga som helst problem med att flyga själv med honom och det tror jag beror på min starka inställning att ta allt som det kommer. Barn är barn, de gråter när de är övertrötta, de rör sig när de har myror i brallan och ibland försöker de ta sin okända grannes iPad när de tycker att den ser intressant ut… Visst har jag den senaste veckan funderat på hur det ska gå efter att tvåårstrotsen i tidigt format verkar ha slagit till, men det hjälper ju liksom inte att oroa sig utan bara försöka göra det så smidigt som möjligt. Därav den höga mutinsatsen!

När vi väl landade igårkväll (försenat en timma som alltid med Norwegian) så möttes vi av två glada ansikten i form av mina ”amerikanska föräldrar”. Så körde vi hem och överraskade Kristen genom att J och jag ringde på dörren! Så lyckat!

Nu ligger vi i sängen och myser, redo för en skön dag. ♡
Morgonmys i pyjamas

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ubud

Comments


bottom of page