top of page
  • hej388

HÖSTRUSK I KALMAR

Höstlovet är igång och vädret kändes så passande med den kyliga vinden när vi styrde kosan ner till Kalmar. Min mamma med man bor och jobbar ju här i veckorna måndag till onsdag, så vi brukar åka ner ett par gånger per år och bo i deras mysiga lägenhet mitt i innerstaden. Vilket är så himla mysigt!

Imorgon ska vi hänga hos min bonussyrra med barn, men idag fick jag chans att smita ner på stan och möta upp min fina vän Karin. Vi möttes upp på hälsohaket OAS och fyllde eftermiddagen med att mumsa rawfood brownie och prata om allt och ingenting. Karin är en av de fantastiska kvinnor jag har haft äran att få möta på ett av mina retreat då hon kom som deltagare, och idag ser jag henne som en nära vän. Ni vet när man bara klickar med en människa som lever och tänker som en själv, som möter liknande utmaningar och passioneras av samma kittlande saker här i livet. Det är nog en av de häftigaste höjdpunkterna med att få utveckla plattformen OrganicByMommy – jag får chansen att träffa människor som delar mina intressen, att få möta er! Så ballt!

Nu är barnen nattade och jag ska krypa ner, skriva ner lite tankar (är inne i en rejäl tänkar-period) och läsa veckans bok: The Forty Rules of Love. Mys!

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page