top of page
  • hej388

HALLAMÖLLA VATTENFALL

Ännu en fantastisk plats besökte vi igår tack vare era tips- vattenfallet i Hallamölla! Med två barn och en ryggsäck picknickmat lyckades vi ta oss ner till det lilla paradiset fyllt med sprudlande grönska. Alltihopa omgivet av lummig lövskog. Magiskt! Där spenderade vi förmiddagen ostört – en klar fördel med att åka hit under lågsäsong. Nackdelen har varit att väldigt mycket fortfarande är stängt, både i sevärdighets- och matväg. Men, denna gång har det inte gjort oss ett dugg då vi har fyllt dagarna ändå och nu har en spännande lista på platser till sommarens besök!

Vi stannade sedan till i Kristianstad för att käka lunch på Café Miró på deras stadsmuseum. Ekologiskt, smoothies, sallader, mycket glutenfritt/mjölkfritt och veganskt. Samt att de serverar en vegansk/vegetarisk lunchbuffé fram till 13.30, vilket vi missade. Inredningen är väldigt spartansk, men ett stort plus var lekhörnan för barn som gav oss vuxna en lugn stund att äta precis bredvid. Tips tips!

Vi satte sedan riktning mot Jönköping, men någon timma innan vi förväntades komma dit insåg vi att alla hotell i staden och en timma åt vardera håll var uppbokade på grund av mässa… Gah! Med två småbarn som inte längre diggade bilen tog vi ett break, laddade om mentalt, bytte ny kurs och gav oss av tillbaka till Kalmar. Vilket blev hur bra som helst till slut! Vi gav varandra en rejäl high five innan sovdags kl 23 och idag har vi njutit av en chill dagar utan tider att passa. Enda måstet var en lunch och açaibowl på OAS KALMAR. ?

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page