top of page
  • hej388

HON ÄR HÄR!

För tretton år sedan lärde jag känna en linblond fotbollskille i sjuans nya klassrum, vi satt bredvid varandra och min mage svämmade över med livliga fjärilar så fort han sa något. Allt hans livliga charm gjorde eller antydde hade alltid mitt största intresse. Och när han en dag, med hela sin kroppstyngd vägandes på stolen, sa att när han blir stor ska han minsann ha två barn vid namn Tuva och Nora så slog mitt nyblivna tonårshjärta djupdykande volter i bröstet, av hemlig längtan efter att få bli dessa framtida barns lyckliga mor. För ett par dagar sedan blev det verklighet. Tänk om den blyga lilla tjejen jag var för tretton år sedan hade vetat då att hennes livs första och stora förälskelse skulle bli hennes livs stora kärlek och pappa till två barn. Wow, life really works in mysterious ways.

Så har livet fått en helt ny innebörd, igen! I tisdags eftermiddag valde vår dotter att titta ut i världen, 52 cm lång och 3570 g av ren kärlek. Och jag skulle vilja tacka er från djupet av mitt hjärta för alla vackra grattishälsningar, ni är så makalöst fina! Vattnet gick redan i söndagskväll, men det dröjde 1,5 dygn innan hon skulle komma – och då i raketfart (förlossningsberättelse kommer). Efter två dygn på BB är vi nu hemma och njuter för fullt av och lär känna vår nya familjemedlem, samtidigt som vi försöker hitta hem i vår nya familjekonstellation. En intensiv och samtidigt mysig liten bubbla och definitivt starten på livets hittills mest spännande kapitel!

Ps. Nu har arbetsnamnet Pippi Långstrump bytts ut och hon har fått ett eget namn, men då alla våra familjemedlemmar ännu inte fått nyheten så håller vi på det en stund till. ♥


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page