top of page
  • hej388

HOTELL CORALLEN

Efter 24 timmar av ren avkoppling har vi nu kommit hem och jag skulle vilja passa på att tipsa er om ett underbart hotell i Oskarshamn. Igår körde vi neråt och checkade in på Hotell Corallen efter lunch, ett litet och helt underbart hotell precis vid havet där hela atmosfären andades energihämtning. Eftersom att jag och Simon kommer vara ifrån varandra i sex veckor under min utbildning på Bali så var detta dygn ett perfekt sätt att få tid att ro om varandra, prata ostört och slappna av.

Vi svirade direkt om till badrockar och spenderade hela eftermiddagen vid deras havsvattenspool och i vårt rums bubbelpool. Jag som fortfarande ligger efter på sömnkontot tack vare nattliga uppvaknande av en väldigt söt liten kille som vill dricka vatten passade även på att sova en timma (mammalyx!) och läsa lite i min yogabok. Sedan njöt vi av en underbar trerättersmiddag, vi ringde innan och bad om gluten- och sockerfritt vilket de ordnade utan problem -service! Jag blev även imponerad av att hitta KRAV-märkt kött på middagsmenyn och kokosolja, avokado, krasse och en uppsjö nyttigheter att blanda ihop till müsli vid frukosten. Och som de småbarnsföräldrar vi är somnade vi nöjda innan klockan tio.

Imorse vaknade jag redan vid sex och satte mig ute på balkongen för att lyssna på svalornas flaxande och vågorna klucka mot bryggan. Att vara nära havet gör så mycket för själen och att andas havsluft tankar energi på ett nästan magiskt sätt. Vi njöt av frukosten länge på hotellterassen (underbar mat även om jag gärna skulle vilja se ännu fler ekologiska alternativ) och passade sedan på att bubbla en extra gång innan utcheckning. Nu ska vi hämta upp vårt lillhjärta som vi saknat ihjäl oss efter och gå till lekparken. Hoppas ni har haft en fantastisk helg! (:
6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page