top of page
  • hej388

LÅT ROADTRIPPEN BÖRJA

Först av allt – tack, tack, tack bästa ni för alla tips på ställen värda att besöka! Igår kickade vi igång vår lilla roadtrip, jag, syrran och barnen. Tanken är att upptäcka södra Sverige med Kristen och som vädret är nu kan det inte bli vackrare! Vilket land vi bor i, egentligen! Vi började med ett stopp hos min mamma med man som delvis bor i Kalmar och kör idag vidare söderut. Vid frukostbordet gick vi igenom alla era grymma tips och gjorde en liten lista på vad som känns överkomligt dessa dagar. Jag insåg då att vi behöver ännu en vecka för alla härligheter som finns här och planerar därför att ta med hela familjen senare i sommar, så nu vet du vart sommarsemestern går Simon!? Detta får helt enkelt bli en fin försmak! Tänkte att jag skulle ta en bild på barnen och mig, som vanligt så är kameran inte lika snabb som vi haha! Men när jag nu kikade på bilden så såg jag något annat rätt häftigt- något som faktiskt var still och i fokus på bilden var symbolen OM på högra båten. Ser ni? ♡

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page