top of page
  • hej388

LÖRDAGSLYX

Åh lördag! Igår skjutsade vi Jonathan till sin farmor och farfar efter jobbet för en sleepover medan vi åkte hem, åt thaimat framför Modern Family, mös och somnade innan tio. HELT LJUVLIGT. Det är så obeskrivligt lyxigt att få sova ostört en hel natt, vakna när man själv vaknar, yoga en timme, ta en lång dusch och spendera en timme i köket, speciellt när man har barn. Och det är härligt att hinna få sakna sin lillfis litegrann.

De senaste veckorna har jag känt mig helt dränerad på energi, vilket bland annat har sin förklaring i att min sköldkörtelsmedicin de senaste två månaderna har varit verkningslös och Läkemedelsverket inte hade tid att meddela oss användare om fallet… Så som många andra upptänkte jag det via sociala medier och Rapport. Jag använder i vanliga fall ingen medicin om jag inte måste, inte ens alvedon/Ipren, men just denna har jag varit tvungen att ta för att min kropp ska fungera då min sköldkörtel är helt borttagen. Senare i år ska jag påbörja projektet att byta ut dessa syntetiska tabletter till naturlig variant. Det är en fantastisk förmån att få jobba med kollegor som har stor kunskap inom holistisk helhetshälsa och som älskar att dela med sig! Hur som helst så behövde min kropp få vila och vi har tur som har svärföräldrar som ställer upp! ♡

Hoppas ni får en fantastisk helg! PS. Recept på himmelsk chiasemla kommer upp under dagen!1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page