top of page
  • hej388

MIN FÖDELSEDAG

Juni, som innebär vår familjs stora födelsedagsmånad innebar för min del att jag igår fyllde 26. Redan på morgonen gjorde Simon och Jonathan frukost åt oss alla  tre och skämde bort mig med en köksmandolin, en ordentlig zucchini-spirulizer (att göra grönsaksspaggethi med), smycke, ekologisk bärsjal till kommande bebistid och boken Glädje (Joy, med Dalai Lama och Desmond Tutu). Senare under dagen firade vi med en middag i kvällssolen ihop med våra familjer. Vi åt fransk potatissallad, kycklingsspett, stor sallad med fetaost och granatäpple, fetaost/basilikasås och röd pesto med fröknäcke. Som avslutning hade jag bakat en ny rawfood cheesecake, helt utefter de smaker jag har gått och längtat efter den senaste tiden – resultatet blev en chokad och kolacheesecake med havssalt och pekannötsbotten. Mums! Och till det en vattenmelontårta med jordgubbar, blåbär och granatäpple. Båda kommer upp under nästkommande dagar i receptform. 🙂 Även då blev jag bordskämd med fina paket iform av ett ljuvligt tårtfat från Bruka, grillspett, grillwokpanna, grillplankor, smycken, presentkort och ett efterlängtat ekologiskt bäddset från Vide (finns på Åhlens). Min fina familj i Florida hade skickat ett smycke från en local designer i Jupiter, så fin! En underbar kväll! 🙂

10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page