top of page
  • hej388

MUSIKHJÄLPEN

Just ja, tänkte berätta hur det gick med bidraget till Musikhjälpens insamling ”barn är inte till salu”. Ni som följer mig på Instagram vet att jag i sista stund (dagen innan avslut) kom på den smarta idén att skänka hela summan för nästa deltagare som köpte sin plats på vårens hälsohelg i skärgården (mina bästa idéer föds alltid precis innan deadline). Och under helgen fylldes de sista platserna upp och 4595 kronor skänktes till den fantastiska insamlingen med det tunga temat. Att inte bli berörd av den hårda verkligheten där barn runtom i världen säljs varje timme måste vara omöjligt.

Jag vill så gärna att en stor del av de pengar jag får in genom hela mitt hälsokoncept alltid ska hjälpa någon annan och bidra till en lite bättre värld. Därav planterar vi ett träd i Afrika för varje sålt ljus på Manic Organic. Och därför känns det fantastiskt att ihop med er få skänka en så stor summa till ett så viktigt ändamål via Musikhjälpen! ♡ 

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page