top of page
  • hej388

NÅGOT STORT ATT LÄNGTA TILL

… Så har fjorton dagar svept förbi med rekordhastighet och vår officiella familjesemester är över. Ytterst lite har vi fått gjort, men mycket har vi levt. Så underbart. Vi har njutit ute i skärgården, myst hos familjemedlemmar, tagit det lugnt, lekt, åka båt. Och gjort ingenting alls, fast med barn, vilket motsägelsefullt betyder att man har fullt ös 24/7 ändå, ja fast att man inte gör någonting alls då. He he.

Jag har dessutom börjat närma mig ashtangayogan och startat bägge lördagarna klockan 08.00 med 90 minuter av denna fantastiska practice på en, för mig, ny studio. Min kropp tar verkligen emot den disciplinerade uppbyggnad som just ashtanga har och det känns rätt just nu. Jag behöver uppenbarligen tydlig struktur och styrka i min practice. Sedan har både jag och Simon börjat springa. S som aldrig mer efter fotbollens ljuva dagar kunde tänka sig att utsätta sig för löpning ”som är så tråkigt” igen inspirerades av min nya vana och snörade på sig löparskorna han med. Och nu inspirerar han mig!

Att vi bara har två riktiga semesterveckor i år känns ändå helt okej, nästa år har vi nämligen två riktigt spännande och stora semesterresor att se otroligt mycket fram emot. Den ena, på hösten, sker i samband med mitt marathon. Och den andra, på våren, med någonting vi spikade för ett par veckor sedan. Något som har med kärlek att göra. Och något som jag gärna vill berätta mer för er om, men som får hållas på till i slutet av veckan då alla ”inblandade” är informerade. Så att säga. ? Nu väntar sängen och lite ”Björn & Navid”-podd. Sov gott fantastiska ni!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page