top of page
  • hej388

NU ÄR DET NÄRA

Om bara ett par timmar smäller det! Dagen jag räknat ner till i över fem månaders tid. Sexton personer från hela Sverige samlas för att kicka igång vårens hälsohelg här ute i St Annas skärgård. Vi körde ut hit igårkväll, jag, Simon och barnen, och bor ett stenkast bort från Skärgårdsbyn på min pappas landställe. Bilresan hit var magiskt härlig, vi tog två bilar för att Simon ska ha en med barnen och jag en till retreatet om dagarna. Vi lyssnade på Bamse och båda barnen slocknade direkt medan jag skruvade ner och körde med solnedgången bredvid mig hela vägen. Jag log hela resan ner, reflekterades över hur härligt det är att jag faktiskt har möjlighet att få göra det jag brinner så starkt för. Att få möta människor och inspirera till starkare hälsa och bättre livsstilsval. När vi kom fram fyllde jag lungorna med krispig havsluft, åt middag (min fina mamma hade skickat med ljuvlig lasagne på bönpastaplattor) och packade goodiebagsen, alltså åh vilka lyxiga goodiebags. Jag vill ju att mina hälsoretreats ska genomsyra hälsolyx rakt igenom, och inte minst när de välkomnas med en minst sagt trevlig påse med produkter från sköna företag. Jag ska visa er innehållet när helgen är slut, först ska deltagarna själva få överraskas av dess innehåll när de hittar dem på sina sängar.

Nu är jag på plats i Mon, preppar vår goda gröna välkomstdrink och eftermiddagens workshop i bakning utan socker/gluten/mjölk.

Ha en fantastisk dag! Kram

Jonathan hjälpte mig med sista touchen på goodiebagsen. Han tyckte nog dock att vi allt kunde ha behållit dem själva så mycket gott som de innehöll..

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page