top of page
  • hej388

PÅ BALI FINNS INGEN SÖNDAGSÅNGEST

Då är vi inne på den andra yogaveckan här på Bali och jag älskar varje dag. Min klass är helt fantastisk -precis som lärarna! Jag cyklar till yogastudion vid sju på mornarna och kommer hem vid ca 16:30-snåret. På kvällarna myser vi med god mat, bokläsning, promenader ner till stranden, FaceTimar med vår älskade pappa hemma i Sverige (detta är något som Jonathan älskar och han ”berättar” entusiastiskt om sin dag för pappa Simon genom att visa böcker, leksaker, snäckor, koraller och andra grejer han har lekt med eller plockat hem från stranden). Och när Lillhjärtat är nattat så sätter jag mig med läxor. Söndagarna är vår lediga dag och då börjar vi med en promenad till den lokala ekologiska marknaden och sedan frukost nere på stranden. Och eventuellt lite poolhäng hos vår granne! 🙂
2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ubud

コメント


bottom of page