top of page
  • hej388

PÅSKÄGGSTIPS!

Inlägget innehåller annonser via Bodystore.se

Om mindre än två veckor går årets mest sockerstinna högtid av stapeln, vilket för många av oss föräldrar som är måna om vad våra barn stoppar i sig faktiskt kan kännas lite jobbig. Vår välvilja att låta dem skippa socker och kass ”mat” fylld med tillsatser blir totalt nermejad av omgivningens föreställningen att barn måste ha ett proppfyllt påskägg med sockeröverdos deluxe för att få en genuin och lycklig barndom. Suck… Trist nog leder det ofta till dåligt samvete för oss föräldrar som har en annan åsikt, det där jäkla dåliga samvetet som verkligen inte hör hemma i våra härliga mamma- och pappakroppar. Så tips nr 1. Återvinn ditt dåliga samvete till något bättre ändåmål, som att känna dig lite kreativ i vad du väljer att stoppa i ditt barns påskägg istället för ett kilo e-nummer och läskiga färgämnen. Idag tänkte jag hjälpa till på traven genom att tipsa om ett gäng supergoda mumsbitar som du kan fylla påskägget med, med gott samvete. Och som barnen kommer älska!

Glöm inte att Bodystore har -20% rabatt på hela sitt sortiment fram till midnatt idag. Klicka här för att ta del av erbjudandet och glöm inte att uppge koden MARS20 i kassan. Andra tips: Fröer, giftfria kritor/målarfärger/ansiktsfärger och klämsmoothies. ♥

RAWBITES är ekologiska och supergoda nöt- och fruktbarer (klicka här)


BEAR är godis gjort enbart på frukt (klicka här) iform av remmar och ”godistassar”


CHIAGO är två olika sorters chiapuddingar innehållandes en hel hög nyttigheter och med smak av äpple/kiwi och passionsfrukt/mango (klicka här)


Loving Earth, åh denna raw chokladkaka alltså… Finns i en uppsjö smaker (klicka här)


TORKAD MANGO är alltid poppis här hemma (klicka här)


Lovechock är likaså en ekologisk raw chokladbar med spännande smakkombinationer (klicka här)


Kokosvatten med mango utan tillsatser från Rene Voltaire  (klicka här)


Kokosvatten med ananas utan tillsatser från Rene Voltaire (klicka här)


Ekologisk grön smoothie från Kung Markatta (klicka här)


Kombucha är fermenterat te, en kolsyrad dryck med naturlig smaksättning och innehåller en rejäl kick goda magbakterier (klicka här)


Miljövänliga doftljus från Manic Organic (klicka här)

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page