top of page
  • hej388

RAWFOOD WORKSHOP & SJÄLSLIG UPPLADDNING

Wow, vilken dag! Först släpptes biljetterna till vårens hälsohelg i Sankt Anna, där första bokningen skedde efter bara åtta minuter. Och så fick jag äran att hålla en workshop på bästa Studio Pausa med temat ”julinspirerad och hälsosam bakning” med tolv fantastiskt trevliga kvinnor. Det visade sig att de inte bara kom från Norrköping, utan såväl Eskilstuna, Kalmar, Karlskrona, Örebro och Uppsala, vilket känns så häftigt. Jag får ibland nypa mig själv i armen vid tanken på att jag får chans att göra det jag älskar – och på köpet möta så många underbara människor! Receptmenyn dagen till ära som varje deltagare fick baka var raw saffranschiapudding, raw chokladfudge, raw kanel- & kardemummabollar, raw pepparkakor och chai latte (recept kommer!). Allt utan socker, gluten, mjölk och ägg!

Älskar att veckan avslutades så fint, de senaste två veckorna har nämligen varit tröttsamma på många sätt och livet har pausats litegrann. Liksom hållt andan en aning. Ni har säkert märkt av att det varit tystare än vanligt härinne. Många och intensiva saker har skett och i samband med det har jag börjat reflektera djupare över vad som är viktigt att lägga tid och kraft på i livet. Samt börjat se över vad som behöver förändras för att frigöra min tid till det jag verkligen brinner och värnar om. Något som behövs för att må så bra som möjligt. Men det har varit påfrestande på flera vis och nu planerar jag att ta en vecka med fokus på familjen, vila, bra mat, sömn och att landa i mina reflektioner. En stor insikt är att bloggen och det stora hälsokoncept som jag just nu håller på att skapa kommer få mitt största fokus i jobbväg 2018. Där vill jag ta klivet fullt ut! Vilket känns både spännande och pirrigt!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page