top of page
  • hej388

ROSOR & KÖRSBÄR

Åh, jag är så barnsligt förtjust i alla dessa dofter och smaker som sommaren kommer med. Så rackarns förälskad i känslan av att kunna äta mat direkt från naturen.

Idag behövde Simon göra ett sista inhopp på jobbet innan officiell semester, så jag passade på att besökta mina morföräldrars lantgård med barnen. Där blev vi bjudna på lunch, plockade jordgubbar och smultron, fyllde en hink med körsbär och skördade en korg med rosor till både kök och hudvård (recept kommer). Om någon vecka eller så så kommer havet av hallon svämma över i grönsakslandet, jag njuter för fullt.

Nu ska jag krypa ner och lyssna på mentala avslappningsövningar och därefter ljudbok. Jag har så mycket enklare att somna när jag lyssnar på något. Sedan tre månader tillbaka går jag hos en meta coach som öppnar upp min värld av personligt ledarskap och utveckling. Superhäftigt på många plan, tänkte berätta mer om det någon dag framöver, och en viktig del för mig själv som hemläxa har varit att sänka grundspänningen i kroppen genom just mental avslappning. Kroppen är så van att gå på högvarv och prestera att vi vänjer oss vid ett inbyggt tempo som fortsätter vara påslaget trots att vi tror oss vila.

Sov gott!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

LOUISE STRÖMBERG

SELF LOVE & FEMALE EMPOWERMENT

bottom of page