top of page
  • hej388

SOL PÅ HÖSTHIMLEN

Torsdagkväll och vi har officiellt tagit helg! Simon är hemma även denna fredag, vilket känns som den perfekta starten på vår första tid som flerbarnsföräldrar. Att vara två vuxna på hemmaplan känns som en lyx. För hej och hå, vilken kraftansträngning det är att jonglera sina armar, tid och energi mellan två barn. Men också – så häftigt! Jag sa förra veckan att jag har funnit ett lugn, det fortsätter att växa och jag har förundrat gått igenom denna vecka och tänkt att något stort håller på att ske inom mig. Jag kan närmast beskriva det som att min personliga utveckling just nu tar ett jättekliv och jag får dagligen bevittna hur det sakta blommar ut. Diffus men mäktig känsla!

Eftersom att Jonathan inte går på förskola då vi försöker bygga vårt liv så att det aldrig ”behövs” utan snarare kanske blir en framtida plats för lek, så är mitt mål att nu fylla hans dagar med roligheter, stimulans och kompisar. Det behövs inga komplicerade påhitt, utan små enkla utflykter varvat med hemmahänget. Idag lös solen starkt på hösthimlen och vi bakade tunnbröd (fritt från gluten och mjölk, så goda) och gjorde choklad (vegansk sötad med dadlar, mums) som vi sedan tog med oss ut i skogen där vi mötte upp vänner. Vivianna sov i vagnen hela eftermiddagen medan killarna lekte och mumsade matsäck. Nu ska jag njuta av dessa dagar med mitt lilla gäng. Ha en underbar helg! ♥

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page