top of page
  • hej388

SOMMARKVÄLL


Vilken kväll! Vi packade grillen, mat och badkläderna och åkte till mina underbara svärföräldrars sjö. Eller deras och deras, den nära där de bor. Jonathan som egentligen är en riktig liten badkille under våra resor med tropiskt vatten har strejkat den svenska sommarens dopp i år. Men, idag njöt även han av att få bada så jag antar att vattentemperaturen charmade honom. Det är så fantastiskt fint hur till synes små, enkla och spontana utflykter förgyller tillvaron.  Och det slår mig att vi ofta underskattar just dessa små påhitt i vardagen, för oj vad de laddar upp ens energi. Jag pratar mycket om att ladda och tanka upp sin energi, men för mig är det så otroligt viktigt att ägna sig åt sådant som ger oss energi. Mat, motion, relationer, jobb och alla dessa val vi gör, de bör alltid väljas med fokus på att ge oss bästa tänkbara energi. ♥

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page