top of page
  • hej388

SOMRIG SÖNDAG

S


om ni säkert har räknat ut med tanke på den ödeläggande tystnaden här på bloggen har den gångna veckans schema varit fullbelamrat. Varje dag från tidig morgon till sen eftermiddag och kväll har jag varit i produktionsstudion där jag skapat och packat produkter samt hos tryckeriet där jag tagit fram visitkort, reklamblad och nya produkters etiketter. En riktig djupdykning i jobb som mynnade ut i gårdagens stora försäljning på Wikbolandsmarken, en lokal stor årlig ”farmers market”, -och jag älskar det. Jag älskar att få lägga ner otaliga timmar i produktion där jag får skapa produkter som faktiskt gör skillnad för vår hälsa och bryr sig om vår jord. Jag älskar att få bygga på vårt medvetna koncept. Jag älskar att få möta våra fantastiska kunder, kunder som faktiskt bryr sig om hälsa, miljö och gör aktivt medvetna livsstilsval. Det är just de mötena som driver och inspirerar mig så till tusan. Med mig hade jag min underbara vän Anna och dagen flög förbi! Kommande vecka har jag allt fokus inställt på tid med min familj, full närvaro, timmar experimenterandes i köket, yoga, god sömn och en hel tid ute på mina morföräldrars lantgård. En motsats till föregående vecka med andra ord och det är precis de raka kontrasterna jag som individ behöver i mitt liv, jag behöver få jobba hårt och sedan landa mjukt i nästa sväng. Det mår min hälsa som allra bäst av. Och jag tror att vi alla måste klura på just den ekvationen: hur behöver jag leva mitt liv för att må som allra bäst? Vi behöver veckla ner alla förutbestämda normer om hur ett liv bör och ska levas och se ut, och istället se till det faktum att vi allihop är olika och har olika behov. Börja rikta din uppmärksamhet inåt istället och våga fråga dig själv: hur vill jag att mitt liv ska se ut i sin ”vardagsform”? Vill jag ha ett åtta-till-fem-jobb? Vill jag driva eget företag? Vill jag jobba deltid? Vill jag bo i en båt? Vill jag ha ett par barn, ett dussin eller kanske inga alls? Vill jag börja plugga på äldre dagar? Haha ni förstår min tanke, att våga lyssna på hur man själv skulle vilja forma sin vardag istället för att hela tiden bry sig om hur man ska eller bör leva den. Med det sagt så menar jag inte att det alltid är lätt att faktiskt leva därefter, men att våga ställa sig frågan är ett första steg till att öppna upp för möjligheter.

Idag spenderade vi vår dag ute i Koppartorp hos mina släktingar då mina fina amerikansk-svensk-karibiska sysslingar är på besök från Florida. Vi fick en oerhört vacker dag i solskenet vid deras farmors idylliska stuga och oändligt blommande trädgård, bjöds på goda (glutenfria) sommarpajer och blåbär, och fick möjlighet att catcha upp ordentligt. Jonathan njöt till fullo av att springa runt och sparka boll, äta sig mätt på röda vinbär och gunga i deras härliga hängstolar.

Nu ska jag krypa ner hos mina små herrar, framför oss väntar en mysigt lugn vecka och jag planerar att laga en hel del ny mat (receptidéerna har bildat hög). Ha en fin kväll underbara ni!0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page