top of page
  • hej388

Städa upp i tarmen med physilliumfröskal

Jag vet att det kan kännas mer motiverande att jobba på hälsoförbättringar som ger synbara resultat på vår kropp, och att vår tarmhälsa som diskdiskussionsämne gärna är något vi undviker… Men om det är något på vår kropp vi bör ta hand om, så är det vår inre hälsa. För även om man inte ser resultatet så känns det ofta väldigt tydligt, antingen i form av förbättrat välmående, stärkt immunförsvar och förhöjd energi. Vi är ofta duktigare på att sköta och ”städa” utsidan av vår kropp än att hålla insidan ren och där behöver vi tänka om!

Något som många inte vet är att rena tarmar är grundläggande för en bra hälsa och ett starkt immunförsvar. Dessvärre kan dålig kost, stress och brist på motion leda till att tarmarna blir överfulla av gamla slaggprodukter (även kallat tarmplack) och toxiner (exempelvis via besprutad mat och miljögifter med mera). Detta stadie kallas för självförgiftning och leder inte bara till problem med näringsupptaget utan en mängd olika kroppsliga problem så som trötthetssymptom/mental tröghet, sömnproblem, eksem, allergier, svampinfektioner, tjockcancer, matsmälningsproblem, gaser, dåligt hår och värk i muskler/leder.

Naturligtvis är det absolut bästa du bör sträva efter en förbättrad livsstil med bättre mat (mer näring, mindre socker är bra guidelines), mindre stress och mer motion. Jag tror inte på quick fixes, jag tror på att eftersträva långsiktig hållbarhet -men idag vill jag ändå tipsa om ett billigt, enkelt och effektivt sätt att på naturligt sätt ”städa upp” i tarmkanalen. Nämligen PSYLLIUMFRÖSKAL! Psylliumfröskal blandas ut med vatten då den bildar en gel (den dricks som det är eller i exempelvis smoothies eller gröt) som med sin höga fiberhalt skonsamt får igång dina tarmar och renar dem genom att ta med sig tarmplack ut.

Psylliumfröskal finns att köpa på närmaste hälsokostbutik, Apotea eller Bodystore. ANVÄNDNING 2 msk psylliumfröskal 5 dl ljummet vatten

Blanda ut psylliumfröskal i vattnet och låt svälla (går väldigt fort). Drick som det är innan frukost i minst en vecka, men kan med fördel göras till en daglig vana. Tycker man det är svårt att få i sig så kan man alltid äta det i sin gröt eller smoothie.

116 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


bottom of page