top of page
  • hej388

TÅRTIG TISDAG


Jag, som prompt inte behövde någon jordgubbstårta till midsommar i år då jag har brownien med chokladfudge fick som vanligt en idé härom kvällen som ledde till att jag och Jonathan spenderade vår gårdagskväll i köket tårtbakandes i alla fall… För jag vet att det är många därute som gärna vill ha en midsommartårta och som kanske får kämpa lite extra hårt med att hålla sig borta från sockret under helgens högtid, så det måste vi lösa. Resultatet blev så oerhört gott att jag inte kan vänta med att få dela med mig, för detta får ni inte missa till midsommar. Mitt mål var att göra det paleo, utan vitt socker, mjölk och gluten. Och helst inte med smak av kokosgrädde, då det inte faller alla i smaken. Så jag experimenterade fram lemoncurd, vaniljkräm och jordgubbsfrosting. Jonathan njöt högt varje gång han fick smaka. Tårtbotten blev saftig och inte kompakt, med smak av banan. Ja, som ni hör så har jag en klassiker på gång och naturligtvis ska ni få receptet! Helt otroligt att en så god tårta inte är fylld med dåligheter, utan faktiskt breddad med så mycket näring. Receptet kommer i olika delar under dagen och jag hoppas att ni ska gilla det lika mycket som vi!

Nu sover J ute (älska denna årstid!) och vi ska snart bege oss till några fina vänner och tillika J’s sysslingar.Ha en fantastisk dag allihopa! Och ps. tack för att ni delar med er om vad ni själva önskar se för mat/rätt i nyttigare tappning, det ger mig inspiration i köket! ♡

Och till er alla som kämpar på med supersommar och utmaningen om sockerfri sommar- ni är så fantastiskt grymma och ni kommer tacka er själva i höst! ♡

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page