top of page
  • hej388

TIDEN FRAMÖVER

Vår sista semesterdag är strax förbi och jag känner hur dessa två veckor ihop har gett vår familj ny kraft på så många plan. Våra dagar har på ett kravlöst och spontant sätt bjudit in till så många skratt och fina stunder av värme som jag ser fram emot att få ta med mig långt in under årets mörkare månader. Jag hör många som går sina familjemedlemmar på nerverna av att spendera tiden så intensivt tillsammans, men vi som aldrig tidigare har haft semester ihop på hemmaplan, har upplevt motsatsen. Jag går snarare omkring och känner mig nyförälskad i min andra hälft, det är en mysig känsla.

Personligen har jag dessa dagar även insett hur uppe i varv jag har varit under årets första hälft, utan att vara medveten om det. Hur bollandet av jobb och familj har krävt mig på mer energi än jag egentligen borde ha spenderat och hur jag har normaliserat det snabba tempot. Den ständiga jakten på balans är mänsklig och jag känner mig ödmjuk inför att det ibland blir alldeles för stora energiutsläpp. Det är fantastiskt häftigt att driva företag, och speciellt när det skenar framåt i utvecklingen, men – det är då desto viktigare att bli duktig på att bli ekonomisk med sin energi och tid. Jag har därför benat upp struktur av vad som är viktigast och minimering av det som äter upp mest av min energi utan att ge mig något tillbaka, både privat och arbetsmässigt. Dessa sista sju veckor innan vår familj utökas kommer spenderas i ett lugnare tempo företagsmässigt – det sista eventet är avklarat och jag kan ny lägga all min fokus på att i lugn och ro förbereda inför höstens spännande nyheter, nya återförsäljare och produktion (åh, som jag älskar att skapa våra älskade produkter). Och inte minst kommer jag äntligen få ett möjlighet att fokusera på Organic By Mommy fullt ut. Jag har så många underbara recept, hälsoteman och tips som bara ligger och väntar. Samt att jag nu äntligen kommer få tid att börja blogga mer personligt om min vardag, vilket jag ser fram emot.

Med det sagt – har ni något speciellt önskemål på mat, hälsotips eller tema som ni skulle vilja se mer utav? Lämna en kommentar vetja! Och ha en fantastisk kväll!

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page