top of page
  • hej388

TIDIG MORGON & MÄKLARJAKT

Efter en natt av regelbundna uppvak för mys med en liten pigg kille så bestämde samme lilla man att klockan 06.00 var en bra tid att dra upp sin mamma ur sängen. Vid exakt sådana tillfällen skulle det vara så otroligt underbart med en sovknapp på sitt barn som med ett enkelt tryck fick dem att somna om igen. Men, nu finns ju inte det. Så vi tog en tidig frukost, lekte med bilar (han sitter nu och drar bilarna över golvet med ett ”mmmm”:ande ljud helt inne i sin egen värld, jag som mamma känner mig löjligt stolt att han har greppat konceptet ”leka med bil”;) ) och vid 08:00 tog vi en promenad. Solsken och frisk luft piggar upp ens trötta sinne på ett underbart sätt, något jag behöver inför en dag med jobb framför datorskärmen. En hel del planering ska spikas inför höstens kommande nyheter och dessutom så ska det sista med mitt projekt bli klart idag. Och däremellan ska en lunch med en efterlängtad vän avnjutas. Lilleman ska vara hos min mormor idag, något han synbart älskar då han slänger sig i hennes famn så fort de ses. Fördelen med en tidig morgon är att dagen känns så mycket längre och det känns som om man får mer gjort.

Måndag idag betyder att vi försöker äta allt vegetariskt (inget kött, kyckling eller fisk) och jag tänkte bjussa er på en sån fantastiskt god pizzabotten gjord på blomkål. Visst blir man tveksam? Jag kände både tveksamhet och nyfikenhet första gången min amerikanska syster nämnde detta fenomen ”blomkålspizzabotten”, men nyfikenheten vann och det är jag riktigt glad för. Vi åt det även igår med mozzarella som topping och Lilleman riktigt ”mmmmmmm”ade efter varje tugga = bra betyg! Åh, det får mig att längta till kvällens middag!

Nu ska jag fortsätta ringa runt till de mäklartips vi fått. Det är mycket som ska tänkas på: arvode, arbetssätt, marknadsföringsknep, engagemang, utgångspris, fotografering och ja, viktigast av allt känns som personkemi och magkänsla. Det ska kännas bra. Det som är så himla skönt är att ingenting behöver fixas innan försäljning, allt är välgjort och fint. Nu ska bara en bra mäklare hittas, önska oss lycka till!

Love, Louise2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page