top of page
  • hej388

TORSDAGSHÄNG

Igår hade jag en såndär riktigt underbar kväll med min fina vän Ellinor, en sådan då man riktigt kände sig uppladdad med energi när man sedan steg innanför hemdörren. Vi sågs efter jobben och strosade till en restaurang vid strömmen där vi pratade och åt oss igenom tre timmar. Om allt och ingenting. Vi har känt varandra sedan vi var sex år och diggade Spice Girls ihop i hennes barnrum, och efter ett längre uppehåll under tonåren så föll vi sedan tillbaka i vänskapen i vuxen ålder. Det känns så fint och jag älskar hur vår vänskap är så kravlös och givande.

Efter en förmiddag idag av packning och storleveranser med över 80 eko-vänliga doftljus och mängder av ekologisk hudvård till nya återförsäljare och en himla massa underbara kunder så tog jag och min lintott oss ut till landet. Mormor hade lunchen färdig och vi bjöd på ljummen smulpaj med banan och choklad. Sedan fick jag hjälp att dra upp morötter och sallad i landet av sötfisen här nedanför samt att årets första äpplen skulle plockas. Då skördetiden är i sitt esse så är gården full av aktivitet, skördetröskor, traktorer och ett trädgårdsland som innehåller mat för ett mindre kompani. Jag älskar varje stund och det känns så lyxigt att få ha detta som vårt andra hem.

Imorgon väntar kompisdate på förmiddagen och sedan ska jag städa hela huset, tvätta alla kläder och äntligen packa den berömda BB-väskan. För det är ju trots allt bara åtta dagar kvar till bf. ♡ 

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page