top of page
  • hej388

VÄLKOMMEN 2017

Vår nyårshelg var helt kanon! Jag kan annars tycka att högtidshelger som midsommar och nyårsafton lätt kan få för höga krav på sig att man måste hitta på något och gärna stort. Men just att skippa de där kraven och istället fira så som man känner för brukar bli allra bäst. I år var vi sugna på att bara vara hemma, vi bakade, åkte in och handlade mat där alla fick bestämma vad man var sugen på till kvällens middag. Simon valde egengjorda hamburgare. Jag valde egengjord sushi av kallrökt lax med avokado, färskost och sesamfrön och drycken Jun från mitt favoritbryggeri Kvillinges Ekologiska. De tillverkar i vanliga fall kombucha men har precis tagit fram en probiotisk dryck som heter Jun (nära besläktad med kombuchan men innehåller ekologisk honung istället för socker) som liknar mousserat vin. Supergott!!! Och så spenderade vi kvällen med att mysa och leka, perfekt!

Nu försöker jag ladda inför en händelsefull vecka. Imorgon åker nämligen Jonathan och jag på en liten utflykt till hemlig destination då personen vi ska besöka ska överraskas! Jag är så förväntansfull och givetvis kommer jag uppdatera ifrån vår… lilla utflykt!1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page