top of page
  • hej388

VÄLKOMMEN HIT

Underbara ni, hemsidan är klar! Tack vare härliga Lena på Polhammargruppen så har vi piffat upp den till en plats som nu blommar lite mer i sin genuina själ. Jag vill att detta ska vara en plattform full av inspiration av såväl efterlängtade hälsorecept på mat och lättillgänglig kunskap och verktyg till hur man stärker sitt välmående inifrån och ut. Vi pratar ren mat från grunden, rolig träning och mindfulness – men också pepp till att stärka sin självkänsla, börja följa sin intuition och bli mer genuin mot sig själv. Jag tror på att hälsa byggs upp när man börjar se över samtliga delar av sitt liv. Accepterar det som lett fram till idag, respekterar sin utgångspunkt och därefter tar ansvar för att själv styra sitt liv i den riktning man vill. Att man aktivt påbörjar sin hälsoresa utifrån ett sökande av det man själv mår bra utav. Där vill jag komma in, bidra med de där svåra pusselbitarna som man själv har svårt att finna, underlätta med recept som lägger grunden för bättre kostval i såväl teori som praktik, visa vägen i det som ibland känns som en djungel av råd och produkter. Och förhoppningsvis kunna skänka den där gnutta inspirationen som får dig att en gång för alla förbättra din livsstil. Och jag älskar det naturliga! Bort med kemikalier och skräpiga ingredienser – och fram med allt det som jorden själv kan erbjuda och därmed skona både oss och miljö!

Nu kan ni så mycket enklare navigera er fram till recepten via indexet i toppmenyn. Och ni hittar också en ny flik som jag kallar MINA TIPS. Där samlar jag mina bästa tips på alltifrån läsvärda böcker inom hälsa, mina favoritplatser (boende, mathak och yogastudios/träningsanläggningar/sevärdigheter) i såväl Sverige som utomlands samt köpguider av produkter jag själv använder i kategorierna matlagning, naturlig skönhet och hälsokost. Listorna är bara påbörjade och kommer fortsätta fyllas på så länge jag driver denna sida! Så kika in med jämna mellanrum vetja!

Ni kommer kanske märka att flera detaljer uppdateras på hemsidan alltefter som! Hoppas att ni ska gilla de nya uppdateringarna lika mycket som jag! 🙂 Kram på er!

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page