top of page
  • hej388

VÄRLDENS STOLTASTE FÖRÄLDRAR

Och så kom dagen då Jonathan tog sina första steg. Först två stadiga steg med Simon i köket och snabbt därefter två igen när jag snabbt rusat dit efter glatta rop från en väldigt stolt pappa. Hans första steg, vår lilla kille som nyss låg i magen. Känslan som sprider sig i kroppen efter att ha fått bevittna sitt lilla barn stappla fram i världen på sina egna små fötter är överrumplande magisk. Häftigt. Ska bli oerhört spännande att se när han släpper taget helt och vandrar iväg helt. Åh, lilla gubben!

Efter en intensiv tid med mycket jobb för både Simon och mig så kändes det idag när vi båda kom hem att semestern är på intåg. Stämningen känns liksom lite pirrig och man njuter av att det är så nära att vi under morgondagen måste börja packa. Ikväll lagade vi pizza ihop (jag har hittat ett grymt gott recept på pizzadeg med mycket protein och utan gluten. Slurp!) och lyssnade på James Bay, Jonathan diggade till musiken och röjde ut skåpen i vanlig ordning.

Ikväll somnade vår skatt redan vid 21:30 och jag tog tillfället i akt att ta städa i ordning kontoret och förbereda de sista beställningarna som ska iväg innan resan. Nu ska jag strax slumra till min nya ljudbok om den fantastiska entreprenören Petter Stordalen. Puss och trevlig helg. ♥


Vår älskade lilla kille med ansiktet fullt av avokado, något han gärna äter morgon som kväll. ♥

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page