top of page
  • hej388

VÅR MAGISKA HÄLSOHELG

Wow, vilken helg! För ett par timmar sedan avslutade vi sommarens hälsohelg, mitt första egna hälsoretreat, och min mage är fullkomligt överfylld med fjärilar mellan alla bebissparkar. I tre dagar har jag fått äran att möta och inspirera 17 helt fantastiska tjejer från hela Sverige, med yoga, god hälsosam mat och spännande föreläsningar om mindfulness och helhetshälsa, meditation och hälsobehandlingar. Och platsen sen, i tre dagar har vi njutit av att befinna oss på vackra, anrika Björnvikens säteri precis vid Bråvikens vatten, med sin lummigt gröna omgivning och underbara energi. En plats man genast mår bra av att vara på!

Denna dröm -att få skapa en oas där jag fysiskt kan sprida min energi, peppa till en bättre hälsa, bjuda på min mat, leda yogaklasser och att få integrera det med de föreläsare som ligger mig varmt om hjärtat -har funnits i mitt huvud konstant de senaste åren. När jag i våras tog steget ut och bokade upp Björnvikens hotell för att prova mina vingar pirrade det definitivt i magen. Hotellets fantastiska ägare (en entreprenör och superkvinna) sa omtänksamt att om jag ville så kunde hon låta mig avvakta och se hur många som bokade plats, för att bara behöva betala för just de rummen (men ändå ha hela hotellet abonnerat, vilket är otroligt snällt). Jag tackade vänligt men bestämt nej och förklarade att jag direkt ville boka upp alla rum med anledningen att jag tror på Attrakionslagen och att man attraherar den energi man själv sänder ut. Jag ville helt enkelt agera som att det från början var givet att alla rummen skulle bli uppbokade, för trots allt pirr så trodde jag så starkt på min dröm! Därav var känslan när alla platser (plus sex extra som vi fick in i extrasängar och som kunde boka hotell i närheten men vara med på hela programmet) var slutsålda på mindre än 48 timmar helt obeskrivligt fin!

I så många månader har jag fixat med recept, logistik, prepp och detaljer. Och i helgen var det alltså äntligen dags. Åh, vilken helg, vilka tjejer, vilka föreläsare, vilken plats – minst sagt magisk och jag får nypa mig själv i armen att denna dröm äntligen är förverkligad och att detta bara är början! ♡ För er alla som undrar när nästa hälsohelg blir av -vi kikar redan på ett datum att spika i vår, så höll ögonen öppna för att hinna tinga din plats!

Nu, efter 72 intensiva timmar av matlagning (ihop med världens bästa medarbetare, wow vilket team och vilken insats -ni är bäst!) , yogaklasser och fix så är jag fylld av livsglädje och svävar som på moln. Samtidigt är jag helt redo för att få varva ner och låta mig själv få landa att jag nu faktiskt är gravid i månad 8.

Till alla er som deltog i helgen, alla fantastiska tjejer, föreläsare, meditationsledare och inte minst mina ovärderliga teammates Vivi, Carina och Michaela – TACK FÖR ATT NI VAR MED OCH GJORDE DENNA HELG MAGISK! ♡ Nu ska jag krypa ner brevid mina killar som igårkväll hämtade upp mig för att åka ut till den Skarsgårdsö vi har hyrt ihop med svärfamiljen. Vågorna hörs utanför fönstret och min älskade lilla familj, den som ligger brevid under täcket och mini sparkandes i magen, gör mig rörd. Tänk vilka fina kontraster livet kan ge om man bara öppnar upp och vågar tro på dess möjligheter! Kram på er!


Fantastiskt duktiga och härliga inspiratören och yogaläraren Ullrika Borén

Min fantastiska medarbetare Michaela

57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page