top of page
  • hej388

VÅRIG HELG

Hej fina ni – vilken helg! Här i Norrköping har våren verkligen slagit till med buller och bång, och jag har njutit till fullo av solen strålar och den grillade maten som kommer med varma kvällar. Som alltid springer helgens dagar iväg, och just dessa kommer jag leva lite extra på. I fredagseftermiddag stod produktionsstudion äntligen helt klar, så fin och drömmig att jag fick nypa mig i armen. (I veckan tänkte jag berätta mer för er). Och det är där vi har varit både i fredagskväll och under dagen idag, inflyttandes och fixande. Imorse stack jag dit lite skapligt för att packa upp det sista och fick senare sällskap av mina killar, Jonathan åkandes på sin nya trehjuling som jag fyndade för 25kr på gårdagens loppis. Ja, på tal om vår och sommar – igår var premiären av årets utomhusloppis som sträcker sig varje lördag från maj till september. Tidigt åkte jag dit igår och gick och strosade bland långa rader av glada försäljare som njöt av det fina vädret. Jag lyckades fynda (förutom trehjulingen) en herrans massa fina böcker för en femma styck (Jonathan älskar att höra på när jag läser sagor innan läggdags), ett par shorts och en mysig badrock till lillkille för en femma styck och en jättefin kruka med Pippi-motiv (vi är inte i en STOR Pippi-period) för 15 kr till hans rum.

Efter lunchtiden igår firade vi får minsta vän Lewi som fyllde ett med familj- och kompiskalas. Som alltid hade hans fina mamma fixat ett stort fikabord och jag blev så glad i hjärtat av att se ett enormt fruktfat, grädde, jordgubbssås gjord på jordgubbar/hallon, raw glass från Lily & Hannah samt frusna bananer/kiwi doppade i choklad på bordet. Fantastiskt att så många börjar bryta av sina barnkalas med bättre saker än vitt socker! Underbart!

Ikväll har vi haft Simons föräldrar över på lite spontan grillkväll, mysigt som alltid, och nu väntar sängen. Min kropp riktigt längtar efter sömn och inte minst denna härliga vecka vi har framför oss! Kram på er ♡  


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page