top of page
  • hej388

YOGA PÅ STRANDEN

Termometern har passerat trettio-strecket redan vid 7.30-tiden när jag smyger ut från hotellrummet och fångar en taxi på gatan. Killarna sover fortfarande gott. Jag har startat de senaste dagarna med yoga i yogastudion som ligger en bit längre bort på stranden, ett vackert bambohus med öppen arkitektur i en grönskande trädgård. Havets vågor slår utanför. Magisk atmosfär. Där startade min yogaresa på riktigt för två år sedan. Här samlas ett stort gäng härliga människor av mestadels expats (utländska människor som flyttat till Bali), några locals och enstaka turister. Dessa veckor är det även en grupp blivande instruktörer som utbildar sig på dessa pass, vilket gör det mer utmanande! Jag är skönt mör i mina muskler efter 90 minuter yoga. Yogastilen som jag hittills har kört dessa mornar är Vinyasa Flow, en lite mer fysisk krävande typ av Hathayoga som körs med tempo mellan varje asana. Jag älskar det!

Killarna hinner både vakna och bada en liten sväng på balkongens jacuzzi tills jag åter smyger in i rummet igen vid 09:45. Jonathan är galen i jacuzzin, eller egentligen är han väl galen i allt som har med bad och vatten att göra. Efter det äter vi frukost nere vid poolen ihop och börjar dagen.

Det tog två dygn för vår lilla kille att ordentligt komma in i tidzonen +7h, vilket fick oss vuxna att pusta ut av lättnad över att slippa vakna till en pigg liten kille vid 24-tiden som vill röja järnet ett par timmar. Skönt att det inte tog längre tid då man själv är ganska jetlaggad och gärna vill få tillbaka förlorad sömn.

 I söndags tog J och jag en promenad till en liten ekologisk marknad några kvarter bort medan S tog en napp. Vi handlade med oss stora avokados att mumsa på, morsan här som blir så glad när hon hittar eko avokados för 10kr/kg (oprutat) och eko cashewnötter för 40kr/kg. Perfekt som snacks! Ikväll stängs Balis gator ner för årets stora parad, det är Indonesiskt nyår och imorgon väntar den omtalade nyårsdagen Nyepi. Spännande. ♡ Puss från oss!
5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ubud

Comments


bottom of page