Retreats 2021

Föreställ dig ett unikt tillfälle att landa i dig själv, utforska ditt spirituella djup & besöka platser inom dig av ren inspiration. Havsluft i lugnorna & drömmig yoga i det stora båthuset.

 

Efter att under tre års tid ha sålt slut på våra underbara skärgårdsretreat med gudomligt god & hälsosam mat, grundande yogaklasser & inspirationsstunder har vi nu sytt ihop ett nytt, magiskt retreat. Enbart för kvinnor! Vi säger magiskt för att vi vet hur mycket själsligt balsam och djup hjärtlig energi det kommer innehålla. Vi har plockat ut godbitarna och förgyllt konceptet med än mer spirituell värme, och med vision om att skapa en plats där vi kvinnor kan connecta och växa tillsammans. Tänk dig en enorm boost av self love, personlig utveckling, mindfulness, yoga & self care -toppat med amazing färgglad mat som fyller på din kropp med allt den behöver i näringsväg!

 

Dessa retreat kallar vi Female Power Retreats, och anordnas av mig och min spirituella vapendragare och fantastiska vän Ulrika Borén (yogalärare, mindfulnessinstruktör, föreläsare, författare och personlig samtalsterapeut).

Kommande retreat annonseras här så fort Covid-19 öppnar upp rådande samhällsrestriktioner. Signa upp dig på mitt nyhetsbrev för att vara säker på att inte missa informationen om våra retreats.