top of page
20210212_163759.jpg

Kampanjpris 199 kr

(ord pris 229 kr)

Self Love-olja

PASSION, DEEP LOVE & INNER TRUTH

 

SELF LOVE är vår vibrerande signaturdoft där jasmin och grapefrukt möter ros och vanilj. Toppat med kärlekens kristall - Rosenkvarts. Denna oemotståndiga kombination väcker självkärleken till liv och bär på egenskapen att sägs kunna skapa self compassion (själv medkänsla) för den vi är och inspirera till djup passion. En oslagbar kombination som inte bara öppnar upp hjärtchakrat, utan också välkomnar in kärlek.

 

SELF LOVE är för dig som vill höja din energi av kärlek till den du är, låta din inre sanning komma till tals och få lust och längtan att styra kursen av ditt liv.

 

Våra ekologiska Mood booster-oljor är doftande oljor med stärkande egenskaper, där varje olja tjänar sitt eget syfte att ta dig till nya härliga höjder av kreativitet, mod, styrka, inre lugn,  harmoni & passion. Basen består av en ekologisk kallpressad jojobaolja och noggrant utvalda doftsymfonier av ekologiska eteriska oljor, alla med olika egenskaper, toppat med en liten kristall - som tillsammans höjer ditt humör, stärker din inre klarhet och ökar ditt välbefinnande.

 

Görs förhand i små batcher. Givetvis vegansk!

 

Varje flaska innehåller 10 ml olja och en liten kristall, och har en roller som gör att du enkelt kan applicera oljan på önskad kroppsdel.

 

Enbart för utvärtes bruk. Applicera och dofta in.

 

INGREDIENSER: Kallpressad jojobaolja*, eterisk olja av grapfrukt*, eterisk olja av jasmin*, eterisk olja av ros*, naturlig doftolja av vanilj**, Rosenkvarts

 

*= Ekologisk
**= Mix av eko eterisk olja + eko naturlig doftarom

Liknande produkter

bottom of page