top of page

PLATSER SLÄPPS DEN  8/5

Drömmigt retreat
på Bali

I det mörkaste februari välkomnar jag dig återigen till ett exklusivt retreat på Bali - Gudarnas ö, efter årets succéretreat.

Vid Indiska Oceanens vackra hav kommer vi yoga, inspireras, upptäcka och njuta under solens strålar på den mest hänförande av platser.

En stund av livet där du får njuta av att finnas till, hitta inspiration, ny livskraft och kanske upptäcka en och annan dröm inombords. Ett retreat som kommer göra avtryck i själen och fylla på dig med det som du saknar eller längtar efter. Medan jag och Bali tar hand om dig på bästa sätt!

Sanurbeach.webp

VÄLKOMMEN PÅ MAGISKT RETREAT

I februari bjuder jag in till ett exklusivt Self Love Retreat under Balisolens varma strålar och vajande palmer vid det vackra havet. Under sju nätter och åtta dagar bor du i ett dubbelrum på det fina Mercure-hotellet* på Sanurs strand. Därifrån går du ett stenkast bort och möter mig i "min" yogastudio, en otrolig plats gjord av bambu vid havet. Vi njuter av harmonisk yoga (inga förkunskaper krävs) och välgörande meditation, med härliga skrivövningar som får dig att connecta med dig själv. Därefter äter vi en underbart god brunch tillsammans. Och du fortsätter din dag på det sätt som passar dig. Exempelvis genom att ligga och flyta i det vackra långgrunda havet, med en bra bok vid hotellets pool, en ljuvlig massage (så billigt!) eller kanske på utflykt upptäckandes Bali med en av de härliga guider som finns på plats. Du fyller med andra upp dagarna själv, utefter dina behov.

Jag kommer såklart ge dig alla mina favorittips på restauranger och massageterapeuter.

När kvällen sedan närmar sig, så möts vi återigen vid den vackra yogastudion för skön yoga och meditation. Middagen äter du på egen hand med hela strandpromenaden och parallellgatorna fyllda med goda restauranger från världens alla hörn! Förutom den första och sista kvällen, som vi tillsammans avnjuter god middag i varandras sällskap.

För mig att det viktigt att skapa en resa där schemat inte är fullbelamrat med aktiviteter, utan också erbjuder en skön balans av kravlöshet och värdefulla timmar att spendera på valfritt sätt. Det finns så många guldkorn att upptäcka på ön och jag kommer koppla ihop dig med min favoritguide som hjälper dig att boka in precis de äventyr du önskar. Vare sig det är ett besök till ett av alla ståtliga tempel, forsränning, golf, snorkling, dykning, undervattenspromenad, surfing eller hiking uppför en av vulkanerna.

Veckan bjuder även på en rejäl och härlig utflyktsdag där vi börjar med ett stopp på templet Tirta Empul (du har här chans att göra en häftig vattenceremoni som tidigare deltagare har beskrivit som "mäktig" och "berörde mig djupt i hjärtat") , vidare till den stora risterrassen Tegalalang, ett stopp i apskogen och slutligen ett par timmar i den vackra och anrika staden Ubud, där du har chans att uppleva den omtalade marknaden, strosa i butiker och tillsammans äter vi en lunch på en av restaurangerna (denna måltid ingår ej i priset).

Vi bor i dubbelrum, så reser du utan sällskap så får du en trevlig rumskompis. Skulle du vilja resa med din familj eller en annan speciell person som inte önskar delta i själva yogaretreatet så finns dessa alternativ:

- Enbart boende: 4000 kr/person

- Boende + 7 brunch + 2 middagar: 7000 kr

Vi kommer enbart vara runt 20 deltagare, så missa inte att knipa din plats!

Och mitt varmaste tips är att (om du kan) förlänga din resa och stanna några dagar extra någonstans i en av Balis underbara städer (detta ordnar du på egen hand).

*MERCURE HOTEL SANUR

Hotellet Mercure ligger precis på stranden i den underbara kuststaden Sanur (20-30 minuters bilfärd från flygplatsen). Hotellet är fyrstjärnigt, i balinesisk stil och omges av tropisk grönska. Här finns 2 utomhuspooler och ett spa. Samt att en av mina favoritrestauranger, Genius, ligger precis utanför hotellet vid strandkanten. Detta är en mysig oas som jag tycker väldigt mycket om och stenkastet bredvid hotellet ligger yogastudion vi kommer vara på.

Dag 1

Ankomst tidigast kl 14.00

Välkomstceremoni, yoga & meditation kväll

Middag tillsammans

Dag 5

Yoga & meditation morgon

Brunch tillsammans

Yoga Nidra

Månceremoni

Dag 2

Yoga & meditation morgon

Brunch tillsammans

​​

Yoga & meditation kväll

Dag 6

Surfklass

 

Brunch tillsammans

Yoga & meditation kväll

Dag 3

Yoga & meditation morgon

Brunch tillsammans
Föreläsning

​​

Yoga & meditation kväll

Dag 7

Yoga & meditation morgon

Brunch tillsammans

Yoga & meditation kväll

Middag tillsammans

Dag 4

Brunch tillsammans

 

Utflykt till Ubud* (heldag)

Dag 8

Yoga & meditation morgon

Brunch tillsammans

Avslutningscirkel

Info & bokning

Boka plats: Platserna släpps onsdagen den 8/5 kl 18.00 genom att maila mig på hej@louisestromberg.com med ditt namn (och de du önskar boka plats till).

 

Retreatdatum: 3-10 febuari 2025

Pris: 16 950 kr (6500 kr betalas direkt och återbetalas ej vid avbokning, resterande summa betalas 3 månader innan retreatstart; 3 november 2024)

I priset ingår:
- Boende i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 3000 kr)
- Brunch varje morgon

- Middag ankomstdag + sista kvällen

- 60 minuters helkroppsmassage

- Heldagsutflykt (Tempel, risterrass, apskogen och Ubud)

- 9 yogaklasser med meditation

- Yoga Nidra

- Surfklass

- Månceremoni

- Föreläsning

- Yogamatta att låna

- Lyxig välkomstgåva

- Så oerhört mycket mer själsligt värde än vad som går att beskriva i ord

Ingår ej:
- Flyg till Bali (Denpasar flygplats, ligger på ca 8000-12 000 kr t/r. Jag tipsar om flygbolagen Qatar/Emirates/KLM)
- Övriga måltider
(prisnivån på Bali är mycket lägre än i Sverige, och du betalar ca 20-75 kr för en måltid)
- Övriga utflykter eller aktiviteter

 

Avbokning:
Avbokning sker senast 90 dagar innan retreatstart (men anmälningsavgiften på 6500 kronor återbetalas ej)

5neq3JRQ.jpeg

Louise är Self Love-coachen, yogaläraren och författaren som hjälper människor att landa i sig själva, gro stadiga rötter och modigt sprida ut sina vingar. Hon blandar yoga, holistisk hälsa, meditationer, personlig utveckling och olika terapimetoder hej vilt, men ändå i en perfekt balans, för att möta människor där de är och guida dem dit de är menade att ta sig.

bottom of page