top of page

Ubud

Åh, alltså herregud vilket gäng av härliga människor detta retreat består av! Ju fler dagar som går desto närmare kommer vi varandra. Jag älskar hur vi är en sådan stor blandning av åldrar, men också så stor spridning (alla talar svenska och de flesta är från Sverige men också två följare är från Finnland och från Singapore). Två har jag dessutom haft äran att träffa på ett tidigare retreat (det i Frankrike för två år sedan) och det känns så lyxigt att få ses och hänga igen.

Om och om igen får vi höra hur de också förälskat sig i Bali under dessa dagar och hur de känner, precis som jag, en hänförande nästan rörande känsla av kärlek av att vara här. Så svårt att sätta ord på men ändå så tydlig!

Idag åkte vi alla på en heldagsutflykt med vår svensktalande guide Ardi till bland annat risfältsterasserna, en te/kaffeodling och Ubud. Solen lös och vi strosade bland annat på marknad. Sedan avslutade vi dagen med att på kvällen bjuda hela gänget på lite ”fredagsmys” på den populära restaurangen Alchemy. Som jag älskar detta växtbaserade och free spirit himmelrike! Maten är en färgglad njutning för hela kroppen och stämningen är alltid så skön. Jag beställde en rawfood pizza och mango lassi. Så gott! Nu väntar välbehövd sömn, för imorgon ska det surfas! Woho!

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page