top of page
  • hej388

En dag av tystnad

Glad Alla hjärtans dag! Dag 3 på Bali-retreatet och väldigt passande dagen till ära så har vi haft en dag av tystnad för våra deltagare, medan vi har guidat med hjärtmeditation, bröstöppnande yoga och inspostund med personlig utveckling kring just selflove and self-compassion. Däremellan har deltagarna spenderat tiden i sitt eget sällskap runtomkring vårt lilla retreat-paradis. Meningen är att skapa ett kravlöst utrymme att finna lugn inom sig själv och börja landa i sig själva på djupet. Utan att behöva ta energi till att interagera med andra.

Energin är så varm och fin i gänget. Och det känns så härligt att vi har så många dagar att hänga ihop!

En fin deltagare satt och njöt av frukosten vid poolen

Vi varierar mellan att yoga vid poolen och inne i husets stora vardagsrum. Ett rum med en stor öppen glasdörrsvägg och en avlång porlande damm utmed väggen.

När jag ser mig själv i spegeln nu så ser jag en gnista i mina ögon. Det är något närheten till solen, barfota dagarna i ända och att få jobba med det jag älskar. Jag känner mig hemma, det här är så jag.

Imorgon väntar utflykt till Ubud! Ska bli så roligt!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page