top of page
  • hej388

RETREAT PLANERING

Vi har verkligen kommit in i ett vardagsflow, jag och Vivianna. Vi fixar hemma, lagar mat, hälsar på någon kompis och så kör vi något möte då och då. Igår var Ulrika här och vi finlirade det sista inför nästa veckas hälsoresa till Mallorca. SOM jag längtar, Mallorca känns som en slags mini version av Bali energimässigt och det är inte svårt att bli kär i den lilla medelhavsön!

Idag var vi inne i stan och hade förmiddagsmöte med Jenny på Yoga Living. Vivianna kände väl av den sköna känslan av avslappning i yogastudion och passade på att sova på ett av fårskinnen. Själv hade jag med mig min frukost to-go från morgonens rush. Jag försöker att alltid låta frukosten bli en lugn start för mig och barnen, men så ibland sker det något oväntat (som så ofta med barn) och vips så var tidsmarginalen borta… Så fokuset fick bli att få i J och V sin mat och borsta tänder. Och min chiagröt fick dyka ner i en glasskål att ta med till härliga Jenny. Väl där spikade vi ingenting mindre än schemat till vårens hälsoretreat. Jenny kommer nämligen förgylla den med sin fantastiska närvaro, stora kunskap och klokhet! Så himla roligt! Och om jag ska beskriva hälsoresan med två ord så är det drömmigt och maxat! Spännande spännande, mer info kommer snart!

Nu ska jag försöka varva ner. Den senaste veckan har jag haft en förkylning som segat sig kvar i kroppen och både löpning och yoga har uteblivit. Det känns av! Istället ska jag dyka ner i en otroligt fascinerande bok. ❤

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page